Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Zákulisí Clash of the Stars, nevěra a výzva moderátora do klece

Organizace Clash of the Stars má za sebou už pátý galavečer. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle nastíní jeho atmosféru a také budou vyprávět o zážitcích ze zákulisí. Promluví o hádkách v publiku a dokonce i o možné nevěře jedné velmi známé influencerky.
  10:00

Pátý galavečer organizace Clash of the Stars byl plný zvláštních okamžiků. Na akci se odehrálo také několik velmi podivných momentů, které ale nebyly vidět v přímém přenosu. A jaké? To vám odhalí autoři podcastu v tomto díle. Autoři podcastu Anticast zároveň promluví o atmosféře, která byla na posledním galavečeru opravdu napjatá.

Při poslechu podcastu se také dozvíte, jak lidé reagovali na přítomné influencery. Na pódiu se totiž objevila Sugar Denny, Tereza Taliánová a další. Co na ně diváci křičeli a je to vůbec ještě v rámci normálního chování? I o tom si spolu popovídají autoři podcastu.

Organizace Clash of the Stars se také od doby svého začátku neuvěřitelně posunula. Dosahem na sociálních sítích už dotahuje dokonce i organizaci Oktagon. Jeden z autorů podcastu také vyzval na zápas tiktokera Samuela Samakeho. Kvůli čemu? Dozvíte se při poslechu podcastu.