Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Na kterých akcích byl zatím nejlepší catering? Nejdůležitější je přístup organizátorů

Redakce Antiyoutuber.cz pravidelně navštěvuje ty nejrůznější akce. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle mluví o své práci na akcích a také především o cateringu, který je skoro na každé akci. Zároveň se dozvíte, na jakých akcích se redakce Antiyoutuber.cz objeví letos.
  10:16

Redakce Antiyoutuber.cz často vysílá své redaktory na akce, které pořádají zpěváci, herci a influenceři. Na akcích poté pochopitelně redaktoři dělají rozhovory nejen s celebritami, ale také třeba s místními zaměstnanci. V novém díle autoři podcastu Anticast mluví o tom, jaká je jejich práce na takových akcích a také o zkušenostech, které se jim podařilo při takové práci nasbírat.

Akce, na které redakce Antiyoutuber.cz jsou různorodé a pokaždé se na nich odehraje něco jiného. Velmi často se na takových akcích nabízí catering, který si mohou pozvaní hosté dopřát zdarma. Někdy je ale nabídka jídel opravdu překvapivá. A jaká jídla se na podobných akcích nabízejí? To se dozvíte při poslechu nejnovějšího dílu podcastu Anticast.

Autoři podcastu si také popovídají o tom, jak důležitý je přístup ze strany organizátorů. Někdy se totiž stane, že je ohledně akcí opravdu velmi málo informací a někteří pozvaní lidé jsou proto občas zmatení. Při poslechu tohoto dílu se také dozvíte, které akce byly podle autorů podcastu nejlepší a jaké si rozhodně tento rok nenechají ujít.