Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Jaké to je pracovat s influencery? Někdy bizár, ve skutečnosti jsou jiní, než na sítích

Práce redaktorů z redakce Antiyoutuber.cz je často plná překvapení. Chodí se na všelijaké akce, kde dochází k interakci mezi nimi a různými influencery. Autoři podcastu Anticast z redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm se v novém díle pobaví o svých zážitcích a zkušenostech z různých událostí, na kterých byli pracovně a také o své zkušenosti z prostředí influencerů.
  9:30

Redakce Antiyoutuber.cz často vysílá své členy do terénu. Právě tam totiž čekají influenceři a respondenti videí. I na zábavných akcích se ale redaktoři musí soustředit na práci a mnohdy přímo v centru dění získávat informace. Jaké je to pro redaktory odříkávat si zábavu kvůli práci? To se dozvíte při poslechu nejnovějšího dílu podcastu Anticast.

V novém dílu podcastu se také dozvíte, jaké je pro redaktory z redakce Antiyoutuber.cz komunikovat se známými lidmi. Někteří z nich se sice na sítích chovají namyšleně a nepříjemně, ve skutečnosti jsou ale milí a slušní. Autoři podcastu také nastíní, jak se vypořádávají s občasnou kritikou kvůli článkům.

Při poslechu podcastu také zjistíte, jak dva redaktoři zvládli velký festival Benátská. Jejich stánek byl totiž v obklopení lidí, kteří mnohdy vůbec neznali influencerský svět. Právě proto se redakce Antiyoutuber.cz snažila přiblížit, co se odehrává v zákulisí sociálních sítí. Jaké byly reakce? Dozvíte se při poslechu tohoto dílu.