Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Tinder | foto: Profimedia.cz

Anticast: Seznamky vládnou světu. Vydělávají díky tomu miliardy

V dnešní době není nijak zvlášť neobvyklé, že lidé využívají různé online seznamky. Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle mluví o tom, jaká rizika na seznamkách hrozí a také o tom, proč je dobré se socializovat. Zároveň se také dozvíte, kolik peněz některé seznamky vydělávají.
  10:50

Mnoho lidí má v dnešní době problém oslovit potenciální partnery osobně a často proto na sebe upozorňují na sociálních sítích. Existuje také spousta online seznamek, kde se mohou lidé vzájemně poznávat a domlouvat si rande v reálném životě. V novém díle podcastu Anticast se dozvíte, jaké nevýhody může online randění mít.

Na online seznamkách působí spousta lidí, kteří mohou být nebezpeční, což není nic nového. Zároveň se ale také může stát, že si některá dvojice bude přes zprávy rozumět, ale když dojde na osobní setkání, může konverzace výrazně váznout. V novém díle podcastu Anticast si jeho autoři také promluví o tom, jaký vliv může mít seznamování online na psychiku člověka.

Málo kdo ví, že online seznamky vydělávají na lidech, kteří se chtějí s někým seznámit, neuvěřitelné množství peněz. Seznamky totiž netěží peníze pouze z reklam, ale také z toho, že si někteří lidé platí za to, aby měli dostupné různé funkce. Ty jim mají výrazně usnadnit hledání nových partnerů a známostí. O jaké částky se jedná? To se dozvíte při poslechu tohoto dílu.