Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Co všechno jsou lidé schopni udělat pro slávu? Někteří se klidně nechají ponižovat

Kvůli pozornosti jsou lidé schopni zajít za hranice zdravého rozumu. Svým kontroverzním chováním chtějí zaujmout co největší počet lidí a proslavit se. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle vysvětlí, proč je to špatná volba a také jakou to může mít dohru.
  7:10

Někteří lidé, kteří se chtějí proslavit na sociálních sítích, jsou schopni udělat takřka cokoliv, jen aby si získali pozornost a sledující. Jsou schopni se také prezentovat naprosto nevybíravým způsobem a může to pro ně mít v budoucnu následky. Jaké? To vám vysvětlí autoři podcastu Anticast v novém díle, ve kterém také proberou rozdíly mezi bizarním chováním na sociálních sítích a chováním, které už se nedá tolerovat.

Autoři podcastu Anticast také vysvětlí, proč někteří bizarní influenceři nemohou mít smysluplné spolupráce a jsou kvůli tomu nuceni propagovat například sázkové poradenství a hazard. To se týká třeba Davida „Fregamera“ Pražáka a co je ještě více zajímavé, tak v poslední době také youtubera Marka „Datla“ Valáška. Někteří influenceři se ale dokážou krotit a nepřekračují hranici toho, kdy je dané chování až příliš bizarní.

Matouš Kaluba je člověk, který svým bizarním a energickým chováním zaujal spoustu lidí. Zároveň je ale také psychicky nemocný a lidé kolikrát nemusí poznat rozdíl mezi jeho přetvářkou a skutečnými záchvaty. Jak je to s bizarním chováním kvůli slávě a také jak moc to ovlivní reálný život dotyčných lidí, to vše se dozvíte v novém díle podcastu Anticast.