Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Kazma ukončil hru o milion dolarů a někteří lidé jsou zklamaní. Bude hra ještě pokračovat?

Kazma ukončil soutěž o milion dolarů a to přímo před zraky stovek lidí. Autoři podcastu Anticast z redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm se v novém díle pobaví o tom, jak je Kazma před zraky svých fanoušků konfrontoval. Zároveň se také dozvíte, jak vypadalo slavnostní ukončení soutěže. Pro mnohé lidi to totiž bylo jedno velké zklamání.
  17:49

Bavič Kamil Bartošek alias Kazma ukončil soutěž o milion dolarů. Mnoho lidí ale od výsledku celé soutěže čekalo mnohem víc. Bartošek si přitom za první týden vydělal přes padesát milionů korun, milion dolarů ale nakonec nikdo nevyhrál. Bartošek ale nejspíš bude muset přijít s jiným nápadem, jak peníze rozdat, protože pokud by si miliony korun nechal, poštval by si proti sobě většinu svých fanoušků.

Ačkoliv se zdá, že je Bartošek mírumilovný člověk, autoři podcastu Anticast s ním mají negativní zkušenost. Bartošek totiž svolil, že jim poskytne rozhovor, celá situace ale nakonec skončila zcela nečekaně. Jak se Bartošek zachoval? To se dozvíte při poslechu nejnovějšího dílu tohoto podcastu.

Zároveň se také dozvíte, jak vypadalo ukončení celé hry. Autoři podcastu totiž byli u toho a oba byli ze slavnostního uzavření trezoru s milionem dolarů velmi zmatení. Celá akce totiž byla poněkud zdlouhavá a nikdo přesně netušil, co se bude dít. Jak nakonec celá Bartoškova show dopadla? To se dozvíte při poslechu nového dílu podcastu Anticast.