Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Nejzajímavější Clash of the Stars vůbec se blíží. Kdo je favoritem a kdo se na zápas vykašlal?

Clash of the Stars přichází se zřejmě nejzajímavější zápasnickou kartou za historii celé organizace. Vypjaté spory a kontroverze ve spojitosti se zápasy řeší celý internet. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle rozebrali, kdo je podle nich jasným favoritem a kdo naopak jasně prohraje.
  19:00,  aktualizováno  10. června 9:21

Další galavečer Clash of the Stars je za rohem a fanoušci se mohou těšit na zřejmě nejzajímavější zápasnickou kartu. Ta je zaplněná známými podivíny, agresory, ale i profesionálními zápasníky a ženami. U některých klání jsou favoriti jasní, u jiných dle autorů podcastu bookmakeři nastavili nelogický kurz. Kdo je tedy ten, kdo by mohl překvapit, či zklamat? I o tom si redaktoři popovídají. Jedná se také o galavečer na kterém hrozilo, že nenastoupí až tři zápasníci. Kdo jiný se svého zápasu zřejmě zalekl, než známý potížista a agresor Tadeáš Veselý. Dle autorů podcastu a fanoušků se svého soupeře bojí.

Autoři také představili zajímavou věc, kterou redakce pro své čtenáře chystá. Oba budou v sobotu 10.6. v O2 Universum bedlivě sledovat celé dění jak v kleci tak mimo ní. Vše budou živě komentovat na webu Antiyoutuber.cz pro všechny milovníky tohoto bizarního klání.

Kvůli kurzům ve kterých bookmakeři ve většině zápasů představili jasné favority se bude zřejmě fanouškům nelehce sázet. Ohrozit by sázky mohli tedy také bojovníci, kteří se svých soupeřů zaleknou a do zápasu nenastoupí.