Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Koleso měl nastoupit do zápasu se žloutenkou. Chce zničit Clash?

Nad bojovou organizací Clash of the Stars se stahují mračna. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm se v novém díle pobaví o možném porušení zákona jak ze strany organizace, tak zápasníka Kolesa. Ten měl totiž údajně do zápasu nastoupit se žloutenkou.
  17:00

Všemi opěvovaná a milovaná bojová soutěž Clash of the Stars je v problémech. Do redakce Antiyoutuber.cz se dostaly zarážející informace o zdravotním stavu jednoho ze zápasníků organizace. Patrik Pešava alias Koleso měl do zápasu s Lukášem Krilem nastoupit se žloutenkou. Autoři se v podcastu pobaví o veškerých detailech kauzy a také nastíní, jaký dopad to může mít jak pro organizátory, tak pro samotného Kolesa.

Jednou z nejvíce zarážejících věcí v celé kauze je to, že o onemocnění Kolesa měli představitelé Clashe vědět. I přes vědomí toho, že je infekční, ho tak měli pustit do zápasu a vše zatajit. To ale není vše. Autoři si také popovídají o údajně neplatných smlouvách.

Vzhledem k tomu, že má být Koleso nesvéprávný, tak by neměl mít právo podepisovat jakoukoliv smlouvu. Smlouvy s ním a organizací však existují dvě.

Témata: Jakub Jíra, Koleso