Středa 8. května 2024, Den vítězství

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Jak šel čas s Datlem. Začínal jako nevinný youtuber, nyní je před soudem

Jaký je příběh Marka „Datla“ Valáška? Začínal jako oblíbený youtuber, nyní ho nenávidí většina sledujících. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle rozeberou jeho slavné kauzy a momentální trable. Má Datel ještě šanci na záchranu?
  20:00

Youtuber Marek „Datel“ Valášek je momentálně jedním z nejrozebíranějších influencerů u nás nejen proto, že kvůli jeho zřejmé finanční negramotnosti se dostal do velkých problémů, které ho nedávno dohnaly až k soudu. Autoři podcastu si popovídají o jeho životní cestě jakožto youtubera, rozeberou také například i jeho dle nich nechutné podvádění bývalé přítelkyně s Barborou Stříteskou. S Datlem to jde z kopce a jemu to je zřejmě jedno.

Od doby reality show Like House se toho Datlovi stalo zřejmě spíše více negativního než pozitivního. I když ne zrovna v dobrém světle na sebe všemi svými kauzami tento už mnohými zapomenutý youtuber opět přivolal pozornost a dá se říct, že Like House byla taková jeho záchrana i prokletí.