Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Další galavečer Clash of the Stars se blíží. Největší favoritkou je Satnady

Další galavečer bojové organizace Clash of the Stars se blíží. Autoři podcastu Anticast z redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm se v novém díle pobaví o zápasnické kartě a jak se od minulého galavečera změnila. Promluví i o stávajících kurzech vypsaných Fortunou a konkurenční organizaci Red Face.
  16:00

Pátý galavečer byl bezpochyby ten nejlepší, co doposud organizace Clash of the Stars zorganizovala. Zápasnická karta, kterou organizátoři sestavili, byla tak zajímavá, že se jim povedlo lístky na galavečer vyprodat za necelé dva dny. Hodně se mluvilo o tom, že si tím nastavili vysokou laťku a jen tak ji nepřekonají. Ačkoliv se podle mnohých uživatelů na sítích jedná o slabší galavečer, lístky na šesté klání se vyprodaly za pár hodin.

Jak je tomu u organizace zvykem, téměř na každém galavečeru přijdou s něčím, co se na české zápasnické scéně ještě neobjevilo. I na tomto klání bude několik velice zajímavých a bizarních zápasů, které autoři v podcastu proberou. Koho například napadlo, postavit do klece postaršího muže proti Karlosi Bendovi? Podle autorů dostane pořádnou nakládačku.

Kurzy vypsané Fortunou na nadcházející galavečer jsou velice vyrovnané. Největší favoritka je momentálně podle nich Satnady a hned po ní známý krotitel hadů Snejks. K údivu autorů podcastu jsou kurzy vypsané na protivníky Luktumu a Filipa Grznára velice vyrovnané. Ačkoliv je mladý tiktoker v postoji silný, Grznár ho podle autorů potrápí na zemi.