Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: O Kazmovi se mluví už i ve světě. Někteří však konec soutěže o milion dolarů kritizují

Velkolepá soutěž o milion dolarů od baviče Kazmy je u konce. Peníze vyhodil z vrtulníku. Někteří lidé ho za to však kritizují. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle mluví o tom, jak se momentálně společnost dělí na jeho fanoušky a odpůrce.
  8:45

Známý bavič Kamil Bartošek alias Kazma ukončil svoji soutěž o milion dolarů. Všechny peníze vysypal z vrtulníku. Množí se však spousta otázek, ke kterým nejsou žádné odpovědi. V novém díle autoři podcastu promluví o reakcích fanoušků na konec soutěže. Společnost se dělí na jeho podporovatele a odpůrce. Někteří Kazmu kritizují, je mezi nimi i spousta známých osobností.

Kazma je showman. Rád dělá velkolepé akce, mezi což se bezpochyby řadí i způsob rozdání peněz fanouškům. Je tu ale háček. Ti, co si nasbírali více jak padesát tisíc korun, musí podle daňové poradkyně peníze zdanit. Šlo by však o velice složitý proces, kdy by Kazma musel doložit celý seznam lidí, co se do soutěže zapojili. Ty by následně musel obejít finanční úřad a zkontrolovat, jestli sesbírané peníze zdanili.

Zajímavé je, že se Kazma dostal i do povědomí zahraničního publika. Na platformě TikTok trendují videa, ve kterých muž v angličtině popisuje, co Kazma udělal.