Čtvrtek 2. května 2024, svátek má Zikmund

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast z Andělů: Poslouchá Petr Lexa náš podcast? Na toaletách se šuškalo, že Calin rozhovory dávat nebude

Předávání hudebních cen Anděl je za námi. Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm byli na místě. Co se dělo mimo záběry kamera posluchačům přináší jejich postřehy převážně z dění mimo kamery a z jejich rozhovorů. Došli také k velice zajímavé dohodě se známým zpěvákem Petrem Lexou. Dodrží ji?
  18:07

I na letošním předávání cen Anděl bylo už tradičně nespočet celebrit, ale i redakce Antiyoutuber.cz. Chybět nemohlo ani pár tiktokerů včetně známé Dominique Alagii a jejího kamaráda Samuela Samakeho. Kdo měl nejzajímavější oblek a kdo zase ten nejhorší? Velice vyčnívala bezpochyby zpěvačka z kapely MYDY Žofie Dařbujánová se svým odhaleným outfitem. Zajímavě se oblékl i Samake, který si na sebe vzal sako s velikou dírou na zádech.

Mezi celebritami u VIP stolů se objevil i známý zpěvák ze skupiny Slza Petr Lexa. S tím si redaktoři dali vtipnou dohodu, že si do jejich dalšího společného setkání poslechne nějaký díl podcastu Anticast a popovídají si o tom. V autě poslouchá převážně podcasty, takže by to pro něj nemusel být problém.

Jen chvilku po příchodu se většina celebrit slétla u červeného koberce, kde si je fotili fotografové a média vyzpovídávala z jejich otázek. Když do O2 universa přišel slavný rapper Calin, všem bylo jasné, že bude nejžhavějším kandidátem na rozhovor. Na toaletách se však začalo šuškat, že se s redaktory bavit pravděpodobně nebude. Nakonec pár rozhovorů však přeci jen rozdal.