Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Plat MaxGreena v Red Face a nejistá budoucnost

Organizace Red Face uspořádala svůj vůbec první galavečer, nadále je ale kritizována. Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm se v novém díle rozpovídají o všemožných pochybnostech, které jsou s organizací spojeny a také vysvětlí, proč je pokračování organizace z finančního hlediska velmi riskantní.
  18:00

První galavečer organizace Red Face je za námi, ohlasy na něj ale nejsou příliš pozitivní. Už předem se odhadovalo, že galavečer nebude ničím zvláštní. Odehrály se nakonec přeci jen nějaké zvláštní momenty? To vám odhalí autoři podcastu v tomto díle. Autoři podcastu si také popovídají o tom, proč je podle nich nesmyslné, aby organizace uspořádala i další galavečery.

V novém díle podcastu Anticast se také dozvíte, jak to bylo s platem influencera Jiřího „MaxGreena“ Janoucha, který se nakonec rozhodl, že do zápasu nenastoupí. Autoři podcastu vysvětlí, proč je důležité, aby zápasníci dostávali dobře zaplaceno.

Objevila se také řada pochybností o smlouvách, které vedení organizace Red Face svým zápasníkům nabídlo. Údajně měl totiž smlouvy vytvořit někdo úplně jiný. A kdo? To se dozvíte při poslechu nejnovějšího dílu podcastu Anticast.