Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Chování Shopaholic Adel je už za hranou. Co kdyby o vše přišla?

Shopaholic Adel se v poslední době znovu utrhla ze řetězu. Co však její zvláštní chování způsobuje? Jde o její zřejmě pohnutou osobnost. Zvládla by ztrátu své pomíjivé slávy? Autoři podcastu Anticast redakce Antiyoutuber.cz Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle rozebírají její mnohdy nevhodné chování ke všem okolo ní. Promluvili i o její osobnosti a o tom, kdo by ji mohl případně nahradit.
  10:00

Podivná a bizarní influencerka Shopaholic Adel je terno. Ač ji téměř nikdo nemá rád, sledující si užívají její hysterické výlevy a praštěné chování. Co za tím všechno je? Adel se několikrát nechala slyšet, že má jisté psychické, ale i fyzické problémy. Jistě to pak v jejím vyšinutém chování hraje roli. Ne však takovou. Dle odborníků záleží hlavně na osobnosti člověka. Tu má dle veřejnosti a autorů podcastu nestabilní a nenormální určitě.

Co by se však stalo, kdyby jednoho dne o vše, co má přišla? I o tom hovoří autoři v podcastu. Ono se to už v menší míře dokonce několikrát stalo. Jak Instagram, tak i TikTok už po několikáté odstranil její účty na platformě. Adel to však nevzdává, je vytrvalá a ve své vysněné kariéře celebrity pokračuje i přes tato úskalí.

Veřejnost volá po klidu a míru na duši. Konec Adel a všech bizárů, říkají někteří. Vyšinuté a zvláštní mikro celebrity je však něco, co zřejmě nikdy nezmizí. Odejde Adel a nahradí ji její dvojnice z Japonska. Ano, v Japonsku žije jistá česká bizarní tiktokerka, kterou veřejnost přirovnává k Adel. I o ní si povídají autoři v podcastu.

Chování Adel je hnusné a za hranou. Nejde jen o jednu skupinu lidí, na které by byla zlá. Adel údajně šikanuje i své partnery. Někteří se nechali slyšet, že jim dokonce i fyzicky ubližovala.