Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Antiyoutuber.cz na festivalu Benátská! | foto: Antiyoutuber.cz

Soutěž o sluchátka, skrýš před sluncem a deštěm a zábava. Antiyoutuber.cz na vás čeká na Benátské!

Festivalová sezona je v plném proudu, jedním z nejnašlapanějších je Benátská! s Impulsem u Liberce. Kromě Yzomandiase, Marpa, Sharloty a Viktora Sheena je tam i redakce Antiyoutuber.cz. Hned vedle hlavní stage na vás v našem stanu čeká soutěž o sluchátka, místo na odpočinek a fotostěna, ve které nechybí hlášky influencerů. Jste self made byznysman a máte šest firem za tři roky? Přijďte se s tím vyfotit!
  10:41

Antiyoutuber.cz cestuje za vámi, tentokrát nás můžete potkat na festivalu Benátská!, ale v areálu nejsme jenom my.

Najdete nás jednoduše, hned vedle hlavní stage, kde v sobotu bude hrát mimo jiné Yzomandias a Viktor Sheen. Než ale přijdou na řadu, můžete si zasoutěžit. O sluchátka Marshall a další drobnosti.

Antiyoutuber.cz na festivalu Benátská!

Jak se do soutěže zapojit zjistíte v našem stanu. Ten nepřehlédnete, je modrobílý stejně jako náš web, blízko zmíněné stage. V soutěži hraje roli i naše fotostěna. „Šest firem za tři roky, jsem self made byznysman“. „Proč by Markétce padala hlava?“ a další hlášky českých influencerů na vás čekají u barevné fotostěny. A co víc, hlášky můžete přidat vlastní a zmíněné influencery a jejich výroky tím pořádně setřít.

Antiyoutuber a @ockotv jsou na festivalu @benatska Přijďte si zasoutěžit o sluchátka, nebo si popovídat s vystupujícími umělci Budeme se na vás těšit #antiyoutuber #antiyoutubercz #ocko #ockotv

28. července 2023 v 13:59, příspěvek archivován: 29. července 2023 v 11:14

Nečekají na vás jen soutěže, ale kdykoliv přes den je k dispozici chill zóna – sedací pytle, sedátka a stín, který ochrání před deštěm i sluncem.

Hned vedle má navíc místo i hudební televize Óčko, kam se v sobotu přijde podepsat a vyfotit hned několik interpretů, mezi nimi třeba i rapperka Sharlota.

To nejlepší pro mladou generaci by se na Benátské! mělo odehrát právě dnes. „Letos na Benátský uvidíte to nejlepší až na konec. Přivezeme novej playlist i stagedesign, takže se máte na co těšit,“ vzkazuje Marpo, který vystoupí po půlnoci i se svým Troublegangem. Přijďte si čekání zkrátit k nám!