Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Ariana byla hostem The Tonight Show. | foto: Profimedia.cz

Ariana Grande smazala 4 tisíce fotek. Bude vydávat hudební album nebo opustí hudební průmysl?

Ariana Grande si v neděli z Instagramu smazala přes 4 tisíce příspěvků. Ač právě pracuje na dokončení nového filmu, mnozí fanoušci si myslí, že by mohla vydávat nové album. Jiná skupina fanoušků si myslí, že by mohla opouštět hudební průmysl.
  16:37

Jeden ze způsobů, jak hudebníci svým fanouškům oznamují, že pracují na nové hudbě, je smazání příspěvků z profilu na Instagramu. Ač se může zdát, že něco podobného nemůže znamenat nic konkrétního, hudební fanoušci v tom vidí jasný signál. Nový projekt jejich oblíbeného interpreta se blíží. Teď většinu svých příspěvků skryla i populární zpěvačka Ariana Grande.

Grande v poslední době pracuje na dokončení filmové adaptace muzikálu Wicked. Film by se měl dostat do kin až v listopadu roku 2024. I přes to se možná její fanoušci už brzy dočkají něčeho nového. V neděli 28. května totiž na svém Instagramu skryla přes 4 tisíce příspěvků. Z 4985 fotek je jich dostupných pouze 125.

Fanoušci okamžitě začali spekulovat, zda Grande chystá nové album. Upozornila by na něj tak jako většina jejích hudebních kolegů. Jiní si však myslí, že bude opouštět hudební průmysl po tom, co minulý měsíc unikla její nevydaná hudba. Motivem jednoho z uniklých videí je totiž nechávání minulých období za sebou a odpoutávání se od nich a proto si fanoušci myslí, že by smazaní fotek z Instagramu mohlo mít motiv stejný.

Grande se však k uniklým videím už vyjádřila. „Slyšeli jste každou špatnou písničku a hloupé demo, které jsem kdy nahrála. K smíchu. Je opravdu nemožné před vámi něco utajit,“ popsala zpěvačka. Jeden z posluchačů se jí zároveň zeptal, zda chystá nějaké překvapení. „Překvapení? Nemám žádná překvapení. Ukradli jste mi všechnu nevydanou hudbu. Je to hrozné,“ smála se.