Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Nepovedené setkání influencerky Anny Paul s fanoušky. | foto: Twitter / Rangi HiriniAntiyoutuber.cz

Setkání s fanoušky influencerky přešlo v chaos. Lidé kolabovali

Australskou influencerku Annu Paul sleduje na TikToku a OnlyFans pět milionů uživatelů. Pro své fanoušky se v australském Perthu rozhodla uspořádat setkání ve spolupráci se značkou Stax. Situaci ale podhodnotila, očekávala dvě stě až tři sta fanoušku, před obchodem se přitom shromáždil obří dav lidí. Několik lidí zkolabovalo, museli jim pomáhat lékaři.
  10:20

Anna Paul patří mezi přední tvůrce na OnlyFans a TikToku, má miliony fanoušků. Vzhledem k tomu, že uvádí na trh značku Stax vyrábějící sluchátka, chtěla to spojit a setkat se se svými fanoušky. Čekala jich stovky, ale přišly tisíce, což vyústilo v obří chaos, lidé kolabovali a k obchodu se musela vydat policie i záchranná služba.

Na TikToku se zároveň celý den objevovala videa davů, které čekaly před obchodem. Už od začátku byl patrný velký chaos, lidé na videích křičí, perou se a hází po sobě předměty. Nemálo lidí před obchodem omdlelo a následně skončilo v nemocnici.

@anna..paull it ain’t your fault gurlie these it was way outta hand #perth #annapaul #fyp

2. září 2022 v 14:33, příspěvek archivován: 2. září 2022 v 14:33

I kvůli tomu skončilo celé setkání předčasně. „Vzhledem k velikosti davu a nedostatku vhodného bezpečnostního zaopatření akce, na kterou se dostavil mnohem větší dav, než se očekávalo a po konzultaci s vedením prodejny, byla akce uzavřena a policie začala lidi z oblasti rozhánět,“ prohlásila západoaustralská policie.

Proti tomu se ale Anna Paul ohradila. Na TikTok nahrála video, kde tvrdí, že bezpečnostních opatření bylo v místě akce dostatek. Za jediný problém považuje to, že přišlo mnohem víc lidí, než čekala.

The Perth Meet and Greet �� We love you

2. září 2022 v 14:37, příspěvek archivován: 2. září 2022 v 14:37

Fanoušci, kterým se nic nestalo, odcházeli z místa většinou zklamaní. Jednou z nich byla i Lucy Marshall, který pro web Insider uvedla, že na akci přijela šest hodin před začátkem, aby si zajistila dobré místo ve frontě na setkání s influencerkou. Přesto byla ve frontě až dvaapadesátá. Ve frontě čekala hodiny a z důvodu rozpuštění akce se s influencerkou stejně nesetkala.