Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Podivné vztahy na Internetu | foto: Instagram.com

Podivné vztahy na TikToku: Láska babičky s mladíkem či partnerství muže s dítětem

Láska nemá hranice a pro některé je věk zřejmě jen číslo. Touto myšlenkou se řídí zamilovaný pár ženy, které je šestasedmdesát a její mladý devatenáctiletý přítel. Jejich vztah sdílí na sociální sítě. Nedávno oznámili, že čekají miminko. Část veřejnosti tomu ale nevěří. Chtějí prý jen získat sledující.
  18:15

Láska zřejmě kvete v jakémkoliv věku. To se snaží dokázat známý tiktokový a instagramový pár mladého chlapce Giuseppe D’Anna a postarší babičky Miliny. Jejich věkový rozdíl je obrovský, jí je šestasedmdesát a jemu pouhých devatenáct let. Část veřejnosti jejich vztahu nevěří, myslí si, že se tváří jako pár jen kvůli pozornosti na sociálních sítích. Nedávno však překvapili s velmi neočekávanou zprávou. Čekají dítě. V jejím věku to není možné, tvrdí veřejnost.

Na svých platformách, kde mají miliony sledujících, se tento pozoruhodný pár snaží ukázat, že věk je jen číslo. Mnoha sledujícím na tom však mnoho věcí nesedí. Pokud spolu opravdu jsou a nejedná se pouze o nějaký vtip, tak s ní mladík musí být jen kvůli penězům diskutuje veřejnost. Mnoho z nich také oceňuje jejich dobře propracovaný bizár.

„Nejsou blbí. Věděli moc dobře, že takový pár se stane virální,“ diskutují na TikToku uživatelé nad tím, že je jejich vztah pouze zinscenovaný.

Někteří jim vztah přejí a označují ho za krásný. „Bože, vy jste tak roztomilí. Moc vám to přeji, jste skvělí,“ napsala pod jejich video na TikToku jedna uživatelka. Koncem minulého roku požádal D’Anna Milinu o ruku, na což mu řekla své „Ano“. Nedávno také oznámili, že čekají miminko. Díky tomu se na stranu pochybujících postavila většina, do doby oznámení těhotenství měli na své straně většinu. Nyní však pochybuje skoro každý druhý.

„Jste jen klasicčtí italští podvodníci. Jde vám jen o čísla a peníze. V jejím věku není možné otěhotnět. Styďte se,“ diskutují uživatelé na TikToku. Jestli je jejich vztah pravdivý či nikoliv, se neví. Nejpozději za devět měsíců bude však zřejmě jasno.

@milina_gatta

♬ suono originale - Cri | Ridi con me!

Podivné vztahy plní internet a uživatelé je milují. Virální se stal například v minulém roce pár s podobným příběhem. Čtyřiadvacetiletý pán se zamiloval do jednašedesátileté babičky, na TikToku mají přes tři miliony sledujících a nechali se také slyšet, že plánují i dítě. Jejich vztah byl však natolik virální a dlouho trvající, že se zřejmě nedá zpochybnit.

Bydlí společně a ve vztahu jsou už několik let.

@kingqurannewpage

👩🏼‍🤝‍👨🏾vs🌎

♬ original sound - King 🤴🏾 Quran

Veliké pozdvižení vyvolal také vztah Shauny Rae a Dana Swygarta. Rae je třiadvacetiletá dívka schovaná v těle osmiletého dítěte. Oba se milují a jsou ve vztahu spokojení, s jejich vztahem už ale nebyla moc spokojená veřejnost. Swygarta označují za pedofila, co chodí s osmiletou holčičkou, dle některých by lidé trpící touto poruchou neměli randit s těmi s normálním vzrůstem, jiní se jich však zastávají.

„Ano je to netradiční a lehce zvláštní. Ta dívka za to ale nemůže. To má celý život žít sama? Přeji jim to,“ napsala do diskuze na Twitteru jedna uživatelka.

Podivné vztahy na Internetu

Rae se proslavila díky sérii odvysílané na americkém kanálu TLC. Štáb dokumentoval její každodenní život, jakožto někoho, kdo trpí nanismem. Série sklidila u diváků velikou oblíbenost. Jen díly ze série na YouTube mají miliony zhlédnutí.