Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Andrej Babiš | foto: Instagram

Babiš na tábor s TikTokery nejede. Ukradli nám sociální sítě, tvrdí organizátoři

Ještě včera se lidem moc nelíbilo, že bývalý premiér Andrej Babiš a někdejší ministryně Alena Schillerová, mají jet na dětský tábor jako hosté. Dnes je situace ještě zmatenější. Jeden z organizátorů Táboru s TikTokery Petr Kopecký tvrdí, že je to celé jen nedorozumění.
  12:05

Vedle hvězd sociálních sítí, kterým je mnohdy jen něco málo přes dvacet let, měli na tábor, jehož hlavními hvězdami jsou influenceři, dorazit i dva politici - poslanci za hnutí ANO Andrej Babiš a Alena Schillerová. Do teď to tvrdí jak sociální sítě letní akce, tak oficiální web.

Účast dvou politiků kritizoval nejeden uživatel sociálních sítích. Podle nich není dobré, aby na tábor, který má být o influencerech a TikToku, jezdili právě politicky aktivní lidé. 

Proč mají přijet právě oni nebylo z příspěvků jasné, redakce proto organizátory oslovila s několika dotazy. „Nemusíte se bát, Andrej Babiš na tábor nepřijede,“ reagoval nejprve v SMS zprávě jeden z organizátorů tábora Petr Kopecký.

„Věc se má tak, že nám někdo sebral přístupy na sociální sítě. Andrej Babiš ani Alena Schillerová na táboře nebudou,“ dovysvětlil poté. Stejné je to podle něj i s webem, který jména obou politiků také uvádí. Kdo sociální sítě měl ukrást a kdo je nyní spravuje, neřekl.

Že sociální sítě spravuje někdo jiný, naznačuje i fakt, že účet je od konce víkendu soukromý. Mezi příspěvky se však už začátkem května objevila fotografie právě Kopeckého s poslankyní Schillerovou. Zda tedy oba politici na tábor doopravdy nepřijedou zatím není jasné. Babiš ani Schillerová věc zatím nekomentovali.