Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Banány v čokoládě jako show Leoše Mareše. Přišel i Martin Hranáč, hvězda TikToku a někdejší Vyvolený

Leoš Mareš se objevil v reklamě na banány v bílé čokoládě. Podílel se na moderování akce firmy Banány, ale hosté se spíše věnovali sami sobě. Moderátorka je dokonce jednou napomenula. Mareš se později rozjel. Zpíval, rappoval a střílel mezi hosty konfety. Moc lidí se k němu ale nepřidalo. Mareš se očividně skvěle bavil.
  9:35

Banány v čokoládě jsou něco, co zná snad každý v Česku. Tato populární sladkost teď prošla oživením – nově existuje i její bílá verze. Jejich uvedení na trh ale nebylo jen tak obyčejné, v Českém muzeu hudby je do světa představil Leoš Mareš. Kromě něho dorazila i řada hostů, kteří se ale věnovali spíše vlastním tématům.

Když moderátorka zahájila celou akci, někteří lidé se jí nijak nenechali rušit a bavili se spokojeně dál. Moderátorka si toho všimla a vůbec se jí to nelíbilo. Uprostřed svého proslovu se odmlčela a tvářila se rozzlobeně. „Tak, já vidím, že se bavíte, ale možná nám dejte chvilku na úvod, prosím,“ okřikla přítomné hosty moderátorka. Někteří lidé se otočili, aby zjistili, co se děje, ale poté se zase odvrátili a bavili se dál. Moderátorka se tím už ale nenechala nijak rozhodit a svůj proslov dokončila. Pozornost lidí se snažila upoutat také druhá moderátorka, která se tvářila, že banány v bílé čokoládě jsou to nejlepší, co kdy lidstvo stvořilo.

„Já bych chtěla říct, že máme hroznou radost, že do našeho portfolia značky Banány přivádíme úžasnou novinku banány bílé. Banány jsou tu dnes úplně všude kolem vás a doufám, že pokud jste ještě neměli možnost bílé banány ochutnat, tak že je ochutnáte právě dnes a možná se stanou vaší novou nejoblíbenější tyčinkou,“ řekla s úsměvem na tváři moderátorka. Byla v tu chvíli ale nejspíš jediná, kdo se usmíval. Na její slova navíc nikdo nereagoval.

Pozornost hostů pořádně upoutal až příchod Leoše Mareše, který si s úsměvem došel pro mikrofon na pódium. Také Mareš se snažil hosty pobavit několika lacinými vtípky, ale nedokázal zkrátka rozesmát tolik lidí, jak by si nejspíš přál. Protože všichni očividně pochopili, že zatěžovat hosty dalšími proslovy není očividně nejlepší řešení, moderátorka ohlásila volnou zábavu.

Mareš se později rozhodl, že zkusí hosty alespoň trochu rozhýbat a postavil se za hudební pult, odkud pouštěl jednu vypalovačku za druhou. Sám některé písně zpíval do mikrofonu a dokonce se pustil také do rappování. Poté se s mikrofonem vydal mezi přítomné lidi a došel až ke zpěvačce Martě Jandové. Ta si od něj vzala mikrofon a začala zpívat. Nebylo jí ale příliš rozumět a nakonec mikrofon opět vrátila Marešovi.

Ten si pozornost lidí očividně užíval a dokonce několikrát zapózoval tak, jak to často dělají světoví zpěváci. Několikrát také mezi hosty vystřelil konfety, ale navzdory Marošově snaze se k jeho tancování a zpívání moc lidí nepřidalo. O banánech v bílé čokoládě se mluvilo pouze na začátku, kdy také produkce pustila reklamu, ve které hrál nejen Mareš, ale také herec Štěpán Kozub. Mareš si reklamu vychvaloval, ale lidi spíše pobavil Kozub.Mareš se na reklamu poprvé vůbec nedíval, protože se prý nechtěl vidět. Nakonec si ale poručil, aby ji režie pustila znovu a tentokrát se na ni podíval. Vypadal, že je se svým hereckým výkonem spokojený a lidé mu tleskali.

Na akci se objevil také tiktoker Martin Hranáč, který na TikTok nahrává humorná videa z prostředí gastra a který si celý večer očividně velmi užíval. Neustále si fotil selfíčka a usmíval se na všechny strany. Banány v čokoládě má prý v obou variantách. „Já jsem zkusil obojí a musím říct, že obojí je skvělé,“ řekl Hranáč pro redakci Antiyoutuber.cz. Hranáč byl Marešem opravdu okouzlený a vesele si jeho vystoupení natáčel.