Sobota 27. dubna 2024, svátek má Jaroslav

Bizarní Before the Clash | foto: Instagram.com

Nejbizarnější zápasníci v Clashi: Kaluba si zazpíval, Untermüller dělal brikule a Gal se svěřil

V pořadí druhý Before the Clash se povedl. Jako kdyby to organizátoři chtěli mít za sebou, tak si ty nejbizarnější zápasníky pozvali do jednoho společného rozhovoru. Kaluba byl prý na práškách, což vysvětluje jeho klidné chování. Na druhou stranu Kluk s kamením se rozjel a po ostatních házel, co měl po ruce. Gal se zas svěřil s citlivou věcí.
  12:41

Galavečer Clash of the Stars se blíží a přichází další rozhovor se zápasníky v podobě Before the Clash. Tentokrát si do něj organizátoři pozvali jedny z nejbizarnějších zápasníků a to Matouše Kalubu, Ladislava Gala, Davida „Fregamera“ Pražáka a Ondřeje Untermüllera alias Kluka s kamením. Ze začátku se některým mohlo zdát, že tito výbušní influenceři se dokážou udržet na uzdě, odpovídat na otázky s klidem a projít rozhovorem bez konfliktů. No nebylo tomu tak. Za nejagresivnějšího se dal považovat Untermüller. Jeho spor s Galem byl očividný, přičemž po něm házel bonbony, mouku a vodu. Gal zas překvapil, když se svěřil se svým zdravotním stavem.

Jeden z nejvíce překvapivých a očekávaných zápasů je ten mezi Fregamerem a Klukem s kamením. Jejich spor se datuje už delší dobu zpátky, když byl Pražák ještě ve vztahu s nechvalně známou influencerkou Shopaholic Adel. Jejich spor byl spojený však právě s Adel, a tak některým tento zápas nedává moc smysl. Za daleko zajímavější by považovali, kdyby se Pražák utkal s nynějším partnerem Adel Janem Kulasem. Sám Pražák se v rozhovoru nechal slyšet, že by se s ním rád utkal, kvůli jeho nenávistným komentářům na sítích. Většině je ale zřejmě jasné, že jde hlavně o Adel. „Pro mě je on priorita. Byl bych rád, kdyby ho Adélka alespoň pustila. Jestli ho tedy pouští vůbec na záchod,“ říká Pražák v rozhovoru.

Zdá se, že dle komentářů většině uživatelů při sledování rozhovoru zemřelo nemálo mozkových buněk. Debata zápasníků byla plná bizarních momentů, při kterých se nejeden sledující musel v bolestech zasmát. Jeden takový nastal, když se Kaluba rozhodl, že zazpívá německou písničku. Hned z počátku vyvstal první problém, když zřejmě nefungoval reproduktor, a tak musel Le Sy telefon s hudbou přiložit k jeho klopovému mikrofonu. Následně se necelou minutu dohadoval s Kalubou o tom, kdy písnička začíná a že je až moc dlouhá. „Se hádají jak malé děti na pískovišti,“ píše do komentářů jeden uživatel. V tu dobu, kdy Kaluba začal zpívat, uživatelé v komentářích vybuchli smíchy. „To je skvělý. V Oktagonu ti takhle nezazpívají,“ píše další.

Nebyl to jediný moment, kdy Kaluba řekl něco, z čehož sledujícím zůstal rozum stát. Svěřil se s jeho sexuálními zkušenostmi i fekálním sporem se sousedkou. Z nějakého nepochopitelného důvodu se Kaluba nechal slyšet, že chodí vykonávat svou potřebu na balkon. Problém je však zřejmě v tom, že ji vykonává jen tak na zem a vše tam následně zůstává. „Tam je na*ráno na tom balkoně. No tak teď jak je hezky, tak tam ty hov*a uschnou. Vezmu to pak vždycky na lopatu a katapultuji to k sousedce na dvůr,“ říká Kaluba.

Untermüller byl tedy zřejmě jeden z nejvíce konfliktních zápasníků v rozhovoru. Nejednou se rozhodl, že obsah nějaké sklenky na stole vylije na Gala. Poprvé to bylo z toho důvodu, že Gal několikrát po sobě řekl slovo b*zerant. „Jsi fakt za*ranej, vym*danej zku*vysyn. K*nda vym*daná,“ neudržel Gal své emoce na uzdě. „To máš za všechny b*zeranty,“ reaguje Untermüller na Gala. Ještě před tímto incidentem se Untermüller rozhodl darovat svému protivníkovi Pražákovi bonbony v podobě zubů. Ty následně házel jak po Pražákovi, tak po Galovi. Těsně před koncem rozhovoru vytáhl mouku a vysypal ji na všechny kolem něj.

Dokonce i jeho staredown s Pražákem se neobešel bez potyčky. Untermüller zřejmě očekával nějakou tu ránu, a tak si vzal chrániče na zuby. Jeho zřejmá očekávání se vyplnila, když se ho Pražák pokusil udeřit. Moc se mu to však nepovedlo a Untermüller se začal bránit. K zápasníkům přiběhli členové ochranky a snažili se je odtrhnout, což se po delší dobu zdálo jako nelehký úkol. Z jedné strany se Untermüller urputně držel Pražáka za nohy, přičemž ho z druhé za svrchní část těla držela ochranka. To nechalo Pražáka delší dobu humorně vyset ve vzduchu.

@t.kaleja Kamenim vs fregamer staredown #clashofthestars #foryou #foruyoupage #fregamercz #shopaholicadel #klukskamenim #vestylu🤙 #fregamer #haha ♬ původní zvuk - Tomáš Kaleja

Staredown Kaluby s Galem proběhl v dosti přátelském duchu. Oba zápasníci si jen podali ruku a v klidu se postavili před kameru. Mezi influencery jde vidět zřejmý respekt. Sám Kaluba se nechal slyšet, že trpí jistými zdravotními a psychickými problémy. Jeho sympatie ke Galovi se tak zřejmě zvětšili poté, co se Gal svěřil s jeho diagnostikou. V části rozhovoru, kdy do něj volají fanoušci a ptají se zápasníků na jakékoliv otázky, se jeden Gala zeptal na to, co je s ním špatně a jestli není nemocný. Gal se nejdříve nechal slyšet, že to řešit nebude. Následně však otočil. „Tak já to tedy řeknu. Bude to trochu těžší. Jsem člověk trpící autismem,“ říká Gal. Za to, že se svěřil s jeho zdravotním stavem si mezi sledujícími v komentářích vysloužil velký respekt.

Témata: Kluk s kamením