Pátek 19. dubna 2024, svátek má Rostislav

Honza Michálek se utkal s Danielem „Seaserem“ Siručkem | foto: instagram.com

Seaser je ubožák a napodobenina Veselého, tvrdí Michálek a veřejnost. Prý chce jen pozornost

Zápas v Clash of the Stars mezi Honzou Michálkem a Seaserem je od začátku dost vyhrocený. Mezi bojovníky padaly ostré osobní urážky. Michálek dle většiny řeší spor vyspěle s klidnou hlavou a Seaser je jednoduše mimo. Dle sledujících neví o čem mluví, bojí se a na Michálkovi se snaží jen přiživit. Podle Michálka si uvědomil, že to přehnal a snaží se situaci zachránit, což mu ale nejde.
  15:00

Pátý galavečer Clash of the Stars se blíží a s ním přichází první rozhovory zápasníků s názvem Before the Clash. Do prvního si organizátoři pozvali bojovníky z jednoho z nejvíce vyostřených zápasů a to Honzu Michálka a Daniela „Seasera“ Siručka. Jejich spor je veřejnosti už delší dobu známý, přičemž v rozhovoru zápasníci prozradili, že k vzájemnému klání mělo dojít už dávno. Už od úvodní tiskové konference je Seaser považován jak za outsidera, tak hloupého jedince. Dle komentářů v rozhovoru ukázal, že si nedokáže opodstatnit vlastní argumenty a že často mluví z cesty.

Ač se může zdát, že spor těchto influencerů začal nedávno tím, jak Seaser vyzval na zápas přítelkyni Michálka Dominique Alagiu. Jejich neshody se však datují delší dobu předtím až k třetímu galavečeru Clash of the Stars. Na tomto klání měl Seaser zápas proti tiktokerovi jménem Norbert, který vyhrál. „Já jsem byl v šatně, protože tam měl zápas Luktuma. On za mnou přišel, že si to se mnou chce dát po zápase. Říkal jsem mu, že musí svůj zápas vyhrát, což vyhrál,“ vysvětluje Michálek, jak začal jejich spor.

Proč však původně chtěl mít Seaser s Michálkem zápas, sám Michálek netuší. „To nevím. Přišel tam zamnou s tím, jestli si pak dáme zápas. Tak jsem řekl, že můžeme bez nějakých hejtů. Nevím, jestli už předem měl připravený to, že pojede hroty pro čísla. To, jaký byl jeho záměr nevím,“ vysvětluje pro Antiyoutuber.cz Michálek, že za ním Seaser přišel zřejmě pouze se sportovní výzvou. Jelikož však zápas nebyl pro organizaci atraktivní, Seaser se podle mnohých rozhodl, že si ho svým chováním na sítích vykřičí.

Seaser se nechal pro Antiyoutuber.cz slyšet, že hlavní důvod, proč Michálka vyzval byl ten, že se dle něj přetvařuje. „Tento člověk mi nesedl od začátku tím, jak se přetvařuje a dělá ze sebe chudáka. Že je chudák potvrdil tím, že do toho zapojil svoji holku,“ vysvětluje Seaser, proč nemá Michálka rád.

Zápas mezi těmito bojovníky se měl prý tedy odehrát dávno. Jelikož o něj nebyl ze strany veřejnosti zájem, neuskutečnil se. Mnohým se zdá, že Seaser nepřekousl to, že není pro veřejnost a Michálka dost zajímavý soupeř, a tak se rozhodl, že ho začne urážet na sítích, aby vyvolal konflikt a zápas se uskutečnil. Po delší dobu se Michálek snažil Seasera ignorovat. Ten ale začal tlačit na pilu a navážet se do Michálkovi partnerky. Ačkoliv Michálek zřejmě nechtěl uspokojit Seasera tím, že mu dá společný zápas, narážky na Alagiu neskousl, a tak se rozhodl Seasera umlčet v kleci.

Na úvodní tiskovce se oba bojovníci dohodli na dosti šlechetné a zajímavé sázce. Ten, kdo prohraje, musí věnovat všechny své vydělané peníze ze zápasu do psího útulku. To, že si zápasníci v Clashi dávají mezi sebou nějaké sázky, není nic neobvyklého. Nikdo zatím však žádnou nedodržel a toho se obává i Michálek. On sám se nechal slyšet, že je finančně zajištěný a nemá důvod své slovo porušit. Seserovi však moc jeho slibu nevěří. „Nevím, jestli to dodrží. Rád bych si to po zápase pohlídal,“ říká Michálek.

Sám Michálek celkově to, co Seaser říká, nebere vážně. To se pojí i s většinou jeho urážek. „Dělá to určitě pro ty čísla a pro tu pozornost. Akorát se mu to trochu vymklo, že ho teď lidi nemají rádi a přirovnávají ho k Veselému, což nechce nikdo,“ říká Michálek. „On si to asi uvědomil a pokoušel se to v tom rozhovoru zachránit. Už z toho ale nemá cestu zpět no,“ doplňuje. I Michálkovi je tedy jasné, že jde Seaserovi celou dobu pouze o pozornost. Svými výroky a celkově chováním si však zřejmě dosti zavařil a nyní je zřejmě po Tadeášovi Veselým na druhém místě nejméně oblíbených a zřejmě i nenáviděných zápasníků.

Michálek se tedy nechal slyšet, že většina toho, co Seaser říká, jsou holé nesmysly. Říká však také, že k němu má v jistém ohledu respekt. „Jediný respekt k němu mám, že jde do té klece a že se opravdu připravuje. Slyšel jsem, že fakt trénuje, tak to je dobře,“ říká Michálek. Jakožto osobu Seasera Michálek však rozhodně neuznává.

Vyjádřil se také k tomu, jak je překvapený z reakcí fanoušků na něj. Mnoho z nich se totiž nechalo slyšet, že Michálka dříve neuznávali a brali ho jako tuctového tiktokera. Nyní na něj však poté co viděli, jak se vyjadřuje a chová, změnili názor k lepšímu. „Ze začátku mi nebyl vůbec sympatický, ale teď jak ho vidím oproti Seaserovi, tak je to zlatý člověk,“ říká fanoušek, který se dovolal do jejich rozhovoru. „Já jsem to popravdě ani nečekal. Překvapilo mě to a cením to ještě víc, než kdyby řekl, že mě má rád. Ten člověk mě nemusel, teď vidí jak se chovám na té tiskovce, tak je ten názor ochotný změnit a říct to, čehož si hodně vážím,“ říká Michálek.