Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Yzomandias vystoupí na Benátské! s Impulsem | foto: Benátská! s Impulsem

Festival Benátská! s Impulsem se blíží. Účastníci se mohou těšit na Yzomandiase nebo Viktora Sheena

Už ve čtvrtek začíná festival Benátská! s Impulsem a bude trvat až do soboty. Pořadatelé lákají mladší publikum na Viktora Sheena, Yzomandiase nebo Marpa. Zábava však čeká všechny generace, vystoupí například Rybičky 48, Richard Müller nebo Chris Norman. Návštěvníci se mohou těšit také na bohatý doprovodný program.
  16:35

Léto je v plném proudu a společně s ním i festivalová sezona. Už ve čtvrtek 27. července začíná festival Benátská! s Impulsem a bude trvat až do soboty. Letošní ročník se bude konat opět ve Vesci u Liberce a návštěvníci se mohou těšit především na české a slovenské interprety.

Pořadatelé festivalu se snaží mimo jiné cílit na mladé návštěvníky a proto jim program přizpůsobili. Mohou se těšit například na Yzomandiase, Viktora Sheena, Paulieho Garanda, Sharlotu nebo Marpa. „Letos na Benátský uvidíte to nejlepší až na konec. Přivezeme novej playlist i stagedesign, takže se máte na co těšit,“ vzkazuje Marpo, který vystoupí po půlnoci i se svým Troublegangem.

@antiyoutuber.cz Pravidla soutěže: 1. Dej follow na ig @antiyoutuber.cz 2. Sdílej tento příspěvek na story 3. Označ jednoho kamaráda #antiyoutuber #antiyoutubercz #soutez ♬ Až na měsíc - Viktor Sheen

Pořadatelé jsou z programu nadšení. „Když jsme skládali line-up, tak jsme si říkali, že bychom nějak potřebovali snížit věkový průměr. Tak jsme vymysleli, že sobotu vyhradíme mlaďochům,“ vysvětluje se smíchem spolumajitel Benátské! Petr Pečený. „Jsme samozřejmě nadšení, že se nám podařilo domluvit účast tolika hvězd mladé scény. Každý rok se snažíme o to, aby byl line-up co nejpestřejší – když už jsme ten největší festival mainstreamové hudby,“ doplňuje ho ředitel festivalu Pavel Mikez.

Program necílí jen na mladé, slibuje zábavu pro všechny generace. Na festivalu vystoupí například Vašo Patejdl, Richard Müller, No Name, Rybičky 48, Mirai a mnoho dalších. Největší zahraniční hvězdou 29. ročníku bude bezpochyby Chirs Norman, bývalý zpěvák kapely Smokie. Na něj se mohou návštěvníci těšit v pátek.

Chtěl/a bys na festival Benátská noc, ale nemáš lístek? Nezoufej, Antiyoutuber pořádá soutěž rovnou o dvě vstupenky zdarma v hodnotě 4180 korun Těšit se můžete na známé interprety jako David Koller, Yzomandias, Mirai, Viktor Sheen a mnoho dalších.

Pravidla:
1. Dej follow na @antiyoutuber.cz
2. Sdílej tento příspěvek na story
3. Označ do komentářů jednoho kamaráda

Výherce vylosujeme ve středu v 15:00. Budeme se na vás těšit

Výherce si lístky vyzvedne v ulici Karla Engliše 519/11 v Praze na Smíchově v budově Anděl Media Centrum

#antiyoutuber #antiyoutubercz #soutez

24. července 2023 v 15:28, příspěvek archivován: 24. července 2023 v 16:20

Na festivalu na návštěvníky čeká také bohatý doprovodný program. Mohou se těšit na Zpívánky pro děti nebo například AZ-Kvíz. Benátská! s Impulsem si navíc dlouhodobě zakládá na tom, že jde o možná nejčistší český festival. Letos navíc organizátoři připravují další vylepšení zázemí pro fanoušky, která ještě zvýší jejich komfort.

Pokud se chcete festivalu Benátská! s Impulsem zúčastnit a ještě nemáte vstupenky, na našem Instagramu o dvě celofestivalové můžete soutěžit.