Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

Laduska | foto: Antiyoutuber.cz

Laduška bude hrát v seriálu o hudbě. Produkuje ho Bendig

Hvězda reality show Like House Lada Horová se opět vydává před kamery. Teď se rozhodla si zahrát v seriálu s názvem AMOR. Má jít o telenovelu týkající se emocí a romantiky. Objeví se v něm kromě Ladušky také zpěvák Jan Bendig a hudebnice Lucie Bikárová. Seriál vyjde na YouTube a bude, jak už tomu z jeho obsazení vyplývá, plný hudby.
  16:00

Influencerka Laduška se netají tím, že touží po slávě a pozornosti. I to byl jeden z důvodů, proč se zúčastnila Like Housu, který jí markantně zvýšil počet fanoušků. Točí na TikTok, postuje fotky na Instagram, má své písničky a videoklipy a nyní pracuje na seriálu se svým kamarádem ze Superstar, Janem Bendigem. Tato mladá hyperaktivní dáma si musí neustále hledat nové projekty, aby se nenudila.

„Dámy a pánové, ani nevíte, jak jsem ráda, že vám konečně mužů říct, co jsme pro vás tak dlouho připravovali, už brzo se můžete těšit na nový muzikálový seriál AMOR,“ napsala na svůj Instagram. Z komentářů je možné vyčíst, že její fanoušci jsou natěšení. O přípravě seriálu s mladou influencerkou napsal na Instagram i Romflix, kanál, kde seriál v budoucnu nalezneme: „Ano, hádáte správně! Jednu z hlavních postav hraje Laduška. Už se nemůžeme dočkat až vám o její postavě a seriálu prozradíme více…Těšíte se?“

Romflix založil Jan Bendig. Má 136 tisíc odběratelů a nachází se zde různé romské seriály jako např. Ďábelské cikánky, Roma Place a reality show Paničky. Funguje od roku 2017 a má celkově téměř 40 milionů shlédnutí. Mladý zpěvák ho založil na po prohrané sázce, ve které musel natočit srandovní video a sdílet ho na sociálních sítích. To mělo nevídaný úspěch. Na základě toho se pustili do prvního seriálu.

Bendig se snaží, aby v jeho seriálech hráli Romové běžné role. Obsazuje zde také běžné lidi z ulice, nikoliv pouze celebrity a influencery. Mezi jejich publikum zdaleka nepatří jen Romové. Sleduje je mnoho různých lidí ze všech koutů ČR a Slovenska. Kanál také odhadem vydělal již několik set tisíc korun. Uvidíme, jaký bude úspěch seriálu s Laduškou. Třeba přivede nové fanoušky a ještě více peněz.

Témata: Laduška