Úterý 23. dubna 2024, svátek má Vojtěch

Blac Chyna | foto: instagram.com

Blac Chyna si na OnlyFans vydělávala miliardy. Nyní však oznámila odchod a účet si zrušila

Blac Chyna, celebrita, která je známá zejména kvůli bývalému vztahu s Robem Kardashianem, si na OnlyFans vydělávala měsíčně zhruba půl miliardy korun. Teď však oznámila konec a zrušila si účet. Chce se totiž více věnovat svým dětem a také pro ně chce být dobrým vzorem.
  17:07

Modelka a rapperka Blac Chyna oznámila konec kariéry na OnlyFans. Už je pro ni nepodstatným zdrojem peněz, zároveň chce změnit svůj život. Čtyřiatřicetiletá Chyna si přitom dokázala měsíčně vydělat přes 400 milionů korun jenom díky OnlyFans. Teď se však chce vydat jinou cestou a tak si zrušila svůj účet. Chce se víc zaměřit na výchovu dětí a jinou tvorbu, například tu hudební. Chyna, která má dvě děti, jedno s rapperem Tygou a druhé s Robem Kardashianem, se také rozhodla zrušit svůj účet kvůli tomu, že chce jít svým dětem příkladem.

Podle ní totiž jednou dospějí do fáze, kdy se budou snažit dělat věci co nejvíce jako ona. To by mohlo znamenat i to, že její dcera Dream by mohla začít po vzoru své matky tvořit na OnlyFans. To by si však Chyna nepřála. V rozhovoru v The Jason Lee show řekla, že i když opouští kvůli těmto důvodům OnlyFans, nemá naprosto nic proti ostatním tvůrkyním a tvůrcům. „Vydělávejte peníze, jen se těmi penězi nenechte ovlivnit,“ řekla Chyna v rozhovoru.

Ona sama přitom vedla soudní spory právě kvůli penězům. V roce 2017 totiž zažalovala bývalého snoubence a otce její dcery Roba Kardashiana a jeho rodinu. Po rozchodu tvrdila, že rodina Kardashianových využívá svého jména k tomu, aby ji co nejvíce pošpinila. Tehdy po nich požadovala odškodné ve výši 150 milionů dolarů. Soudní spor nakonec prohrála, ovšem i tak oznámila, že je na sebe pyšná. Považuje totiž za úspěch už jenom to, že se celé rodině dokázala postavit. Žádné omluvy od nich nečeká ani je nemá v plánu přijmout. Kdyby však prý přišla omluva v podobě Ferrari, určitě by ji přijala. Sice jí šlo především o spravedlnost, chtěla si však také vykompenzovat ušlý zisk v řádech milionů dolarů, o který přišla kvůli zrušení jejího pořadu, který měla právě s jejím bývalým přítelem.

Tehdy však ještě netušila, že o tři roky později si bude vydělávat měsíčně více peněz, než po Kardashianových požadovala. V dubnu roku 2020 se totiž poprvé přihlásila na OnlyFans a začala s pornografickým obsahem vydělávat velké peníze. Na svůj účet předplatitele nalákala především díky propagování na Instagramu. V současnosti na Instagramu Chynu sleduje 16,6 milionů lidí.

Největší úspěch zaznamenala o rok později kdy její měsíční příjmy čistě z OnlyFans byly okolo půl miliardy korun. Díky extrémnímu množství peněz se Chyna rozhodla začít podnikat a založila si vlastní kolekci oblečení. Tu začala také promovat na svém instagramu, kde ji sleduje 16,6 milionů lidí. Její značka nese název „BlacChynaCloset“ a nabízí řadu velmi odvážných druhů oblečení. Na většině fotek s oblečením pózuje právě Chyna. Také si založila kosmetickou značku.

Právě díky řadě několika úspěšných projektů se Chyna rozhodla ukončit svou práci na OnlyFans. I pře to, že vydělávala obrovské množství peněz, stále kariéru na OnlyFans označovala jako „vedlejšák“. „Už to nikdy nebudu dělat, je to slepá ulička. Všechny ty věci jsou slepá ulička a já vím, že moje cena je daleko vyšší než abych byla na OnlyFans. Mám pocit, že můžu dělat i jiné věci než OnlyFans, větší ryby na smažení,“ vysvětlila Chyna v rozhovoru.

Chyna se věnuje kromě modelingu také rapu. Nahrála několik skladeb a v jedné jí například hostoval známý rapper Designer. Její nejsledovanější videoklip se jmenuje Doom který má přes 3 miliony zhlédnutí. Ve světě amerického showbyznysu je to však velmi málo. Je možné, že pokud se nyní více zaměří právě na rap, může se její hudební dráha pořádně rozjet.