Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Britney Spears prodává svůj nový dům za 280 milionů. | foto: instagram.com/britneyspears

Britney Spears prodává dům za 280 milionů. Prý si ho prostě nezamilovala

Zpěvačka Britney Spears má za sebou krušné období. Na začátku prosince ji hledali fanoušci a teď prodává dům, který si koupila ani ne před půl rokem. Prý kvůli tomu, že si ho jednoduše nezamilovala. Původně stál zhruba 280 milionů korun.
  18:01

Jméno populární zpěvačky Britney Spears v poslední době fanoušci spojují především s jejími zvláštními příspěvky na Instagramu. Tancuje, fotí se nahá a točí se dokola. Aktuálně však probírají především její dům, který společně s manželem Samem Asgharim hned po červnové svatbě koupili.

Svatba se konala devátého června minulého roku v domě populární zpěvačky. Britney se Samem spolu tehdy byli několik let a hned den po obřadu nevyrazili na líbánky, pořídili si totiž nový dům v kalifornském Calabasas za 11,8 milionu dolarů s rozlohou 1,6 akru. V domě je soukromé kino pro deset osob, vinný sklípek a několik ložnic s koupelnami, venku je velký bazén s vodopády a tobogánem. Následně se navíc ukázalo, že ve stejné čtvrti bydlí i její exmanžel Kevin Federline.

Podle webu TMZ si však Britney nový domov jednoduše nezamilovala a chystá se ho letos prodat. Po tom, co nebyla třináct let svéprávná a opatrovníkem byl její otec, je pro ni prý důležité svůj domov milovat.

Zároveň má ještě jeden dům v Thousand Oaks, který si koupila už v roce 2015 za 7,5 milionu dolarů. Fanoušci se tak nemusí bát, že by dvojice zůstala bez domova. V něm se také nachází jeden z nejznámějších obývacích pokojů na celém světě. Právě tam totiž Britney natáčí většinu videí z Instagramu, kde se točí dokola a tancuje.

Informace o prodeji domu se objevily jenom několik týdnů po tom, co měli o zpěvačku fanoušci zase strach. Neobjevila se podle nich dlouho na svém Instagramu a nikdo nevěděl, co s ní je. Někteří začali později podezřívat jejího manžela, že její profil na Instagramu spravuje on a zakazuje jí přidávat videa, které by sama chtěl. Nakonec se však ukázalo, že je pár na dovolené v Mexiku a prý se není o co bát.