Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

Britney Spears | foto: Instagram

Kam se poděla Britney Spears? Dlouho nebyla nikde vidět, fanoušci podezřívají manžela

Je to už víc než rok, co je Britney Spears opět volná a není v opatrovnictví svého otce a managementu. Mezi tím se stihla vdát, rozhádat se se syny a být velmi aktivní na Instagramu. A právě její nedávna aktivita na populární sociální síti teď fanoušky trochu děsí. Mají obavy, že si zpěvačka sociální sítě opět nespravuje sama a někdo ji ovládá.
  18:00

Že je aktivita zpěvačky Britney Spears na Instagramu přinejmenším zvláštní, to už si její fanoušci zvykli. Často nahrává videa, kde se nepřirozeně točí do kola a tančí, či třeba fotky, kde je úplně nahá a intimní partie si zakrývá smajlíky. Výjimkou nebyly ani příspěvky, kde se jednačtyřicetiletá zpěvačka pouštěla do své rodiny, zejména do mladší sestry Jamie Lynn, která se na utrpení Britney v posledních letech měla přiživovat.

Fanoušci ale na poněkud zvláštní chování americké zpěvačky byli už zvyklí, přišla jim svá, i když někdy trochu pomatená, a podporovali ji ve všem, co zrovna měla na srdci. Podpory se jí dostávalo i od kolegyň z řad celebrit. Posty mnohdy komentovala Paris Hilton, Selena Gomez či třeba Kate Hudson.

27. listopadu 2022 v 20:43, příspěvek archivován: 9. prosince 2022 v 14:22

Jenže aktivita autorky hitů jako Toxic či Hit Me Baby One More Time v posledních dnech vyvolává u fanoušků obavy, zda je zpěvačka v pořádku. V úterý zveřejnila několik příspěvků, ze kterých fanoušci usoudili, že jejich autorkou není Britney. Následně její účet zmizel celý. Koncem týdne byl sice zpět, podivné příspěvky na něm však zůstaly.

Co přesně Britney sdílela? Asi největší pozdvižení vyvolal post, ve kterém vyjadřuje podporu a lásku své mladší sestře. Přesně té, které přes rok na sítích prakticky nemohla přijít na jméno a zveřejňovala všechno zlé, co jí sestra po dobu opatrovnictví prováděla. „Mám narozeniny, ale ty jsi v mém srdci, takže myslím na tebe. Gratuluji k tomu, jak jsi statečná, inspirující,“ napsala mimo jiné ke dvěma fotkám své mladší sestry. Na závěr dodala, že ji miluje. To celé je v naprostém kontrastu ke starším příspěvkům adresovaným právě Jamie Lynn. Toho si samozřejmě všimli i fanoušci. „Co se to děje?“ ptá se jeden z fanoušků a není sám. Udivených jich jsou stovky.

It’s my b-day but you’re my heart so I’m thinking about you … congratulations on being so brave, inspiring, and showing guts and glory in your show !!! You ain’t alone … if anybody knows what that feels like … I get it My baby sister !!! I love you !!!

: jamielynnspears

3. prosince 2022 v 3:07, příspěvek archivován: 9. prosince 2022 v 14:22

Mezi podivnými příspěvky, které zpěvačka na své narozeniny zveřejnila, je i ta s manželem Samem Asgharim. V komentářích se fanoušci utvrzují v tom, že tím, kdo nyní ovládá zpěvaččin Instagram, je právě on. „Právě jsem viděla nejnovější příběh @samasghari na IG, ukazuje dort, ale nesdílí párty ani oslavu s Britney, to není normální. Něco skrývá, měli bychom společně udělat nějaký rozruch. Není normální schovávat Britney, když na dovolených a o svátcích všechno zveřejňovala, a teď se po ní slehla zem. Něco tu nehraje,“ zamýšlí se jedna fanynka v komentářích.

Právě na Sama Asghariho, manžela Britney Spears, se obrací velká část hněvu jejích fanoušků. Myslí si, že zpevačku pouze využívá, aby se sám proslavil. Herec a model si kvůli tomu nyní vypnul i možnost komentářů na Instagramu. Přidal jen několik stories, kde se snažil vysvětlit, co s jeho manželkou je. Prý jsou na ní někdy sociální sítě moc a mohou být až traumatizující. A Britney si prý zkrátka dala na čas pauzu. Co měly ale znamenat poslední příspěvky na Instagramu Britney, to už nevysvětlil.

Jeho vysvětlení tak fanouškům logicky nestačilo. Bojí se, že s Britney něco je. Už nějaký čas nepřidala žádné nové video, neúčastní se akcí s manželem a na veřejnosti ji nikdo také dlouho neviděl. Je otázkou, co se bude dít dál. Jasné ale je, že fanoušci populární zpěvačky to nenechají jen tak.