Sobota 27. července 2024, svátek má Věroslav
  • Premium

    Získejte všechny články
    jen za 49  Kč / 1. měsíc

  • schránka
  • Přihlásit Můj účet

Calin | foto: Facebook.comAntiyoutuber.cz

Po Hannah Montaně je tu Dilema. Calin znovu chytil fanoušky za srdce

Calin vydal nový song s názvem Dilema. Nejposlouchanější český umělec za rok 2022 potěšil své fanoušky songem do kterého se mohou vcítit. Hiphopový track má nad míru pozitivní reakce. Calin fanoušky znovu a znovu překvapuje svým umem chytit za srdce.
  13:00

Očekávaný song, dlouho teasovaný na sociálních sítích od ostatních umělců, či influencerů je venku. Călin Panfili, známý spíše jako Calin, vydal nový song s názvem Dilema (Over U). Zas a znova dojímá své fanoušky. S textem o lásce a rozchodu se dotýká srdcí nejednoho fanouška, či fanynky.

Text jeho nového tracku je o bývalé lásce, kterou stále miluje. „Kamkoliv kam jdu, moje oči vidí jenom tmu. Jsem tu s ní a stejně chci tě tu, myslel jsem si, že jsem over you,“ tak zní refrén traku Dilema. Calin si texty k songům píše sám. Podle mnohých má vrozený talent napsat track, do kterého se může vcítit většina posluchačů. Ani tentokrát nezklamal.

„Jak to ten chlap dělá, že vždy vydá hudbu, která přesně sedí na mojí aktuální situaci,“ komentuje song jedna fanynka. „Tvoje slova přesně popisují to co jsem chtěla říct. Jsem mega vděčná, že tu je někdo, kdo dokáže popsat pocity slovy,“ napsala další.

Ze songu Dilema se stane pravděpodobně další Calinův úspěšný a hlavně chytlavý track. Melodie může být pravděpodobně někomu velmi povědomá. Vychází ze slavné písničky Dilemma od americké zpěvačky Kelly Rowland a rappera Nellyho. I její text se dá přirovnat ke Calinovu songu. „Bez ohledu na to, co dělám, myslím jen na tebe. Dokonce i když jsem se svým chlapem, víš, jsem do tebe zblázněná,“ tak zní v překladu text americké písně. Dokonce i název obou tracků je stejný.

Calin se zařadil do českých Spotify statistik za tento rok. Jeho song Hannah Montana je nejposlouchanější píseň roku 2022. Na YouTube má momentálně přes devět milionů zhlédnutí. „Na tenhle styl normálně vůbec nejsem, ale tohle je mega dobrý. Nemůžu to přestat poslouchat. Skvělá práce,“ napsal do komentářů pod video jeden fanoušek. Pětadvacetiletý rapper si za tento rok také odnesl cenu Český slavík v kategorii Objev roku.