Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Daniel Bayer a Carrie Kirsten | foto: Tikok.comAntiyoutuber.cz

Drama mezi Carrie Kirsten a Bayerem pokračuje. On se chystá do Clashe, podle ní se má ale vzpamatovat

Rozešla se Kirsten s Bayerem? To je otázka, na kterou momentálně hledá odpověď nejeden jejich fanoušek. Zhrzený Bayer se pravděpodobně nepoučil a ve zvláštním chování pokračuje. Momentálně se pochlubil, že byl na schůzce s Jakubem Jírou ohledně Clashe. Fakt už se vzpamatuj, vzkazuje mu Kirsten.
  15:00

Vše odstartoval pikantní rozhovor od magazínu The Mag. Do něj si moderátor Nikos Mach pozval svoji bývalou partnerku Carrie Kirsten. Některé otázky velice pobouřili jejího stávajícího přítele Dana Bayera, který se zachoval tak, jak by se zachovalo nevyspělé dítě, komentují uživatelé. Macha označil za zhrzeného a zákeřného kluka, kvůli čemuž ho dokonce vyzval na zápas do bojové organizace Clash of the Stars. Ačkoliv se Mach k celé situaci zatím veřejně nevyjádřil, Bayer už mluví o spolupráci s organizací. Domlouvá se jejich společný zápas?

@danbayer1 #fyp#clashoftehstars#fight#fy ♬ původní zvuk - Dan Bayer

Chování Bayera je vskutku zajímavé. Jen on se zřejmě dá označit za člověka, kterého celý rozhovor pobouřil. Kirsten společně s Nikosem jsou, zdá se, nad věcí a neberou to tolik vážně. Bayerova reakce byla podle téměř veškerých uživatelů na sítích směšná. „Je to ještě malý kluk, co se dalo čekat,“ komentují někteří. Větší věkový rozdíl mezi nimi si uvědomuje i samotná Kirsten, přičemž právě to v jejich vztahu hraje zřejmě velikou roli. V jednom podcastu se svěřila, že bydlí odděleně a vídají se maximálně o víkendech. Pravděpodobně si tak nejsou schopni vždy vyříkat vše, co je třeba.

Celá situace jistě velice ovlivňuje i samotnou Kirsten. Ačkoliv se do ní přímo nezapojuje, je její hlavní součástí. Nedávno vydala první a podle jejích slov poslední vyjadřovací video k celé kauze. U něj se shledala s poměrně velikým soucitem a sympatiemi ze strany sledujících. To se však poměrně rychle změnilo. Ve videu říkala, že už nechce své vztahy na sítích řešit. To po vydání videa porušila, a to hned několikrát, když natočila několik nových videí, odkazujících se na kauzu. „Ty nechceš, aby se to už řešilo, ale stejně natáčíš další a další videa,“ komentuje její video jeden uživatel. „V desetiminutovém videu jsem slyšel, že už to nehodláš řešit,“ píše další. Reakce Kirsten na takové komentáře je, že si z toho dělá jen srandu.

@iamcarriekirsten Mám důležitější věci na práci🧃#MuselaJsemSiRejpnoutPardon ♬ Running through my mind - N.

Kirsten není jediná, kdo kauzu nepřestal řešit. Bayer se právě na svém Instagramu svěřil, že byl na schůzce s moderátorem Clashe Jakubem Jírou. „Tak mám teď po schůzce s Jírou,“ říká Bayer. „Jednali jsme o Clashi a myslím si, že se máte na co těšit,“ pokračuje na instagramovém story, kde označil profil Jíry a organizace. Krátké sedmisekundové video zveřejnil i na svůj TikTok, které mu měla okomentovat i samotná Kirsten. Ačkoliv už komentář zřejmě smazala, do redakce Antiyoutuber.cz se dostal. „Reálně, tobě to nestačilo? Fakt už se vzpamatuj,“ píše Kirsten.

Uživatelé tak na sítích začínají spekulovat nad tím, jestli jsou stále spolu. „Podle mě je to teď v bodě, kdy spolu nejsou a přemýšlí o tom, jestli vůbec budou. Bayer se snaží přihřát polívčičku, jako zadní vrátka, kdyby to vážně celé nedopadlo, ale nedochází mu asi, že tím to úplně stopl sám,“ píše jeden uživatel. Jedna uživatelka se v diskuzi na Facebooku dokonce svěřila, že měla Bayera zahlédnout v přítomnosti jiné slečny. „S Carrie asi už nebudou. Minulý týden v pátek seděl v Dejvicích ve stejný venkovní zahrádce i s bráchou, nějakým týpkem a holkou, co měla pysky jak dva řízky a hrabal na ni. Takže to asi taková láska není, nebo nebyla,“ komentuje.

daddy?

23. července 2023 v 9:27, příspěvek archivován: 5. října 2023 v 11:13

Uživatelé už teď vtipkují nad tím, s kým by Bayer do zápasu mohl jít. Ačkoliv se jako první jistě nejvíce nabízí Nikos, ten se zdá se k zápasu zatím moc nehlásí. „S kým bude mít zápas ten teplomet? S Kuběnkou nebo s Dankem?“ píše jeden uživatel na Facebooku. „Půjdou oni dva proti Bayerovi,“ vtipkuje další. Je celkem jasné, že pokud s někým do zápasu půjde, podporovatelů mít moc nebude. „Cápek jde, jak kdyby vyhrál předem. Jakýkoliv soupeř je můj favorit,“ píše jiný.

Témata: Carrie Kirsten