Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Carrie Kirsten ubývají příznivci, sdílí totiž soukromé informace. Její ex měl prý malý penis

Drama okolo Carrie Kirsten a Dana Bayera pokračuje. Rozhodla se totiž, že veškerá nařčení podloží důkazy. Ukazuje konverzace s ním, které mají dokázat, že ji uhodil. Tam její vyjádření ale nekončí. Sdílela také konverzaci s jeho matkou, která jí prosila, aby jí půjčila 150 tisíc korun, protože je v tíživé finanční situaci. Potom také na TikTok napsala, že měl Bayer „malý penis“. Podle některých sledujících by ale měla se sdílením soukromých informacích přestat.
  15:40

Od začátku března na sociálních sítích rezonuje především drama okolo Carly Kirstenové alias Carrie Kirsten, Dana Bayera a Nikolaose „Nikose“ Macha. Kirstenová totiž o víkendu poprvé veřejně promluvila o zákulisních informacích ohledně vztahu i rozchodu s oběma muži. Bayer ji prý při hádce uhodil, zároveň s ní manipuloval a chtěl po ní, aby mu platila dovolené a drahé dárky. Pro peníze ji prý měl mít i Mach. Ač ji nejdříve lidé na sítích podporovali, teď se zdá, že se od ní odvracejí.

Odhalení Kirstenové o tom, jak byl Bayer toxický a manipulativní tyran jako partner, šokovala téměř každého, kdo se pohybuje na českých sociálních sítích. Navíc ji měl údajně poměrně dlouhou dobu podvádět s několika ženami. Lidé se od něj okamžitě odvrátili a postavili se na stranu Kirstenové. Domácí násilí je jednoduše neakceptovatelné a podvádění partnerky mu také k lepší image u veřejnosti nepomohlo.

Bayer se ale evidentně snaží vnímání jeho osoby u fanoušků změnit, což se mu ale moc nedaří. Nejdříve totiž na Instagramu zveřejnil nicneříkající vyjádření, kterým podle většiny diváků nařčení Kirstenové spíše potvrdil. Později promluvil o tom, že ji prý uhodil jen „při nějakých hrátkách, když to chtěla“, jinak ale žádný násilník není. Navíc se obhajoval tím, že je mnohem mladší než ona a tak jednoduše ona prý od něj neměla jiné chování očekávat.

@iamcarriekirsten

♬ původní zvuk - Dan Bayer

O tom, že je Bayer ten nejhorší z celé kauzy, jsou lidé na sociálních sítích přesvědčení. Jenže teď se jim navíc mění i pozitivní pohled na Kirstenovou. Od začátku ji totiž lidé litovali a zároveň oceňovali její přístup k celé kauze. Tvrdila totiž, že už jednoduše nemohla mlčet o tom, jaký Bayer byl. Navíc se rozhodla u videa vypnout monetizaci, prý kvůli tomu, že na celé situaci nechce vydělávat. Kombinace všech okolností ji jednoduše postavila do nejlepší pozice.

Jenže v poslední době pozitivní obraz u veřejnosti ztrácí. Kirstenová totiž konflikt na sociálních sítích neustále přiživuje. V neděli zveřejnila například předžalobní výzvu jako důkaz toho, že jí Mach dlužil peníze a „odcizil“ platební kartu. Teď navíc bez kontextu zveřejňuje zprávy, které si vyměnila s Bayerem, které mají dokazovat, že ji doopravdy uhodil. Jenže on později ukázal i zprávy, které zveřejněné konverzaci předcházely a tak se zdá, že šlo o jinou situaci, než na kterou Kirstenová odkazovala.

Kirstenová navíc zveřejnila také konverzaci s Bayerovou matkou, která ji prosila o 150 tisíc. Prý se nacházela v nepříznivé finanční tísni a jednoduše potřebovala pomoct. Právě zveřejnění tak choulostivé situace je podle sledujících kauzy už jednoduše za únosnou čarou. Uvědomují si sice, že Kirstenová chce ukázat co nejvíce důkazů k jednotlivým tvrzením, podle nich by ale měly takové zprávy zůstat soukromé. „Podle mě si Carrie tím vyjadřováním na sítích už prostě škodí. Ponižuje se na jeho úroveň,“ píše jeden z nich.

@iamcarriekirsten

😂VYJÁDŘENÍ TEDA 70/10, NIC NEVYVRÁTIL, naopak všechno jen potvrdil a ještě opět dělá oběť, chudáka a manipuluje😂😂😂 achjo, na tohle jsme čekali 24 hodin

♬ original sound - EX7STENCE™

Navíc Kirstenová nezveřejňuje pouze soukromé konverzace, ale i soukromé informace. Jedno z jejích videí na TikToku, které se týkalo právě Bayera, okomentoval jeden z jejích sledujících otázkou, zda měl Bayer „alespoň velký penis“. Ač mohla Kirstenová stejně jako na většinu komentářů nereagovat, rozhodla se odpovědět. Bayer prý „velký penis“ nemá.

Kirstenová má samozřejmě pořád velkou fanouškovskou základnu, nicméně mnoho z nich už začínají mít jejích nových vyjádření dost. Sice dokazuje, že si jednotlivá nařčení nevymyslela, i přes to by podle mnohých měla tak citlivé informace přestat zveřejňovat. „Měl jsem jí rád, bylo mi jí líto, už to ale přehání,“ píše jeden ze sledujích.

Témata: Carrie Kirsten