Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Influencerka Carrie Kirsten promluvila o financích | foto: IG: @iamcarriekirstenAntiyoutuber.cz

Carrie Kirsten promluvila o vztahu s Bayerem. Vidí se prý jen o víkendech, má radši své kočky než jeho?

Kauzu s Danem Bayerem a Nikosem Machem v posledních dnech řešil téměř celý internet. Když už si mnozí mysleli, že je všemu konec, Kirsten se rozpovídala o celé kauze a současném vztahu. Má prý radši své kočky, než partnera. Je možnost, že se s Nikosem k sobě vrátí?
  14:10

Když vyšel speciální rozhovor magazínu The Mag, do kterého si moderátor Nikolaos Mach pozval svoji bývalou partnerku Carrie Kirsten, vznikla velice poměrně a zajímavá kauza. Mach ji na detektoru lži vyzpovídal z poměrně ožehavých témat, přičemž si následně vyměnili role a Kirsten zpovídala Macha. Celý rozhovor naštval stávajícího partnera Kirsten Dana Bayera, který se vůči Machovi ostře obořil na sítích.

Ačkoliv se Bayer za své chování následně omluvil, vše zdá se v jeho vztahu stále není krásné a v poklidu. Kirsten o něm momentálně promluvila v novém podcastu Spicy Talk s tiktokery Honzou Michálkem a Dominique Alagiou. Svěřila se, že jsou pro ni důležitější kočky, než partner.

Kirsten se v rozhovoru mimo jiné svěřila i se sympatiemi k jiným mužům. Nešlo o nikoho jiného, než její kolegy z YouTube scény. „Byli kluci, o které jsem měla zájem, což byli přesně ty youtubeři. O jednom jsem měla písničku,“ říká Kirsten. Ačkoliv prý s youtuberem nikdy žádný vztah neměla, velice se zakoukala do dříve populárního tvůrce Vadaka. Ten však nebyl jediný. „No a pak byl Vláďa. Taky to nikdy vlastně nedospělo nakonec k ničemu. My jsme se vídali, bavili jsme se hodně, fakt jsme si jako rozuměli, ale nikdy to v nic nevzešlo,“ popisuje vztah se známým youtuberem Vladimírem Kadlecem, který si říká Vláďa Videos.

Oficiálně tedy první vztah měla až ve svých devatenácti letech s Nikosem. V té době si prý myslela, že je její spřízněná duše. „Byli jsme v takové fázi, kdy jsem si říkala: ,jo on je ten správný a my spolu zůstaneme navždy’. Fakt jsem si myslela, že to bude navždy a nebylo,“ svěřuje se, jak moc silné city k Machovi chovala.

Náš společný díl @spicy_talkshow najdete právě teď online na Youtube, moc se nám povedl, Domča je v poslední době jedna z mých nejbližších, takže jsem se i hodně otevřela a rozpovídala, byl to velmi příjemný pokec na kamarádské bázi, věřím, že i vám se to bude dobře poslouchat a že je to zase něco trochu jiného než ostatní rozhovory, takže se určitě podívejte a dejte vědět, jak se vám líbil!️

1. října 2023 v 10:16, příspěvek archivován: 2. října 2023 v 12:02

Co také nemálo uživatelů na sítích řešilo, je sedmiletý věkový rozdíl mezi Kirsten a jejím stávajícím partnerem, přičemž má Kirsten pětadvacet let a Bayer osmnáct. V určitých věcech si prý připadá, jako by se zastavila ve svých dvaceti letech. Nevnímá tak věkový rozdíl jako něco zásadního a důležitého. „Mně nikdy nepřišlo, že by tam ten rozdíl nějakým způsobem byl veliký. Důležitý bylo, že vizuálně není vidět. Naštěstí tím, že je celý takový větší, tak oproti mně působí, že je velký. Takže já vedle něj působím tak drobně,“ vysvětluje.

Co zřejmě mnoho sledujících nevědělo, je to, že oba bydlí odděleně. „My spolu nežijeme. My spolu nezažíváme takové ty běžné životní situace,“ vysvětluje. To samozřejmě ovlivňuje množství společně stráveného času, kterého zřejmě moc není. „Tím, že žijeme takový jakoby dětský vztah, kdy se vídáme jenom občas o víkendech, takže nemáme zas takovou příležitost poznat se v takových situacích,“ říká.

Ačkoliv je s Bayerem ve vztahu spokojená, existuje někdo, koho má prý radši. Na prvním místě pro ni jsou a pravděpodobně vždy budou její kočky. „Je to blbý takhle říct, ale ty kočky jsou prostě moje spřízněné duše. Jsou se mnou pořád a mně prostě obecně přijde, že zvíře je jediné stvoření, které ti dokáže dát upřímnou lásku,“ vysvětluje.

Na co většina sledujících čekala, bylo téma detektoru lži. Do rozhovoru s Machem šla, protože se jí prý líbil celý jeho koncept. Doufala také, že se v něm bude moct v jistém směru obhájit a dát sledujícím najevo, že se už od Macha posunula dál. Ačkoliv následnou Bayerovu reakci zřejmě bere za poněkud přehnanou, chápe jeho rozhořčení. Sama prý také velice nepodporuje řešení sporů fyzickým konfliktem. Proto zřejmě nesouzní s partnerovou výzvou Macha do bojové organizace Clash of the Stars.

30. července 2023 v 9:30, příspěvek archivován: 2. října 2023 v 12:18

Nespočet fanoušků se nechalo slyšet, že by si přálo, aby se Mach s Kirsten k sobě vrátili. Když se jí Michálek zeptal, jestli si myslí, že se k sobě ještě někdy vrátí, na chvíli se Kirsten zamyslela. Dala pak ale najevo, že se to zřejmě nestane. „Já jsem v tomhle takový zásadový typ člověka, že dvakrát do stejné řeky nelez,“ říká. „Už jednou se to ukončilo z nějakého důvodu, který když už se to tedy ukončilo, tak byl evidentně dost zásadní,“ vysvětluje.

Témata: Carrie Kirsten