Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm | foto: Antiyoutuber.cz

Anticast: Kirsten vs Bayer a Nikos. Využívá influencerka kauzy pro sledovanost?

Influencerka Carrie Kirsten nedávno zveřejnila pikantní informace o svých bývalých partnerech. Autoři podcastu Anticast Matěj Čech a Jakub Šorm v novém díle rozeberou veškeré detaily kauzy. Dělá to influencerka jenom pro sledovanost?
  19:00

V posledních dnech se na sítích neřeší téměř nic jiného než drama kolem populární influencerky Carrie Kirsten. Video, ve kterém svým sledujícím popisuje situace, které si zažila se svými bývalými partnery Danielem Bayerem a Nikolaosem „Nikosem“ Machem, má už téměř milion zhlédnutí. Je její vyjádření pravdivé? Autoři podcastu Anticast se v novém díle podívají na veškerá známá fakta a pokusí se dostat k jádru věci a celé pravdě.

Kirsten tvrdí, že ji měl Bayer uhodit. Pokud je pravda to, co říká, Bayer podle autorů není nic jiného než ubohý násilník. Zápasník z bojové organizace Clash of the Stars většinu obvinění odmítá a vyvrací, často však velice zvláštním způsobem. Vymlouvá se hlavně na svůj věk a přímé konfrontaci obvinění se vyhýbá. Uhození Kirsten ospravedlnil tím, že šlo o neškodný úder při společných hrátkách na gauči, bez úmyslu Kirsten přímo ublížit.

Na kauze se podle autorů podcastu přiživil i youtuber Michal Humeček, známý spíše jako „Nevídanej Kořen“. Ten vydal velice podobné video jako Kirsten, ve kterém vysvětluje, proč se před sedmi měsíci rozešel se svou partnerkou.

Témata: Carrie Kirsten