Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Nikos vs Daniel | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Uražený partner Carrie Kirsten brojí proti Nikosovi. Chce ho vyzvat do Clash of the Stars

Rozchod Nikose a Carrie Kirsten řešil kde kdo. Všechny tehdy zaskočilo, když si známá influencerka poměrně rychle našla za Nikose náhradu. O šest let mladší partner momentálně zuří. Prý se mu nelíbil styl, jakým Nikos vedl s Carrie rozhovor na detektoru lži, který vyšel na kanále magazínu The Mag. Mladičký Daniel Bayer se urazil a Nikose vyzval do Clashe of the Stars. „Jsi ublížené miminko,“ píšou mu lidé.
  19:00

Od rozchodu Carrie Kirsten a Nikose Macholaose uplynul už rok, tehdy překvapil bezpochyby všechny jejich fanoušky. Dlouhých pět let spolu tvořili pár. Zdálo se, že společně budou nadosmrti. Že Carrie, vlastním jménem Carly Kirstenová, zřejmě nutně potřebuje v životě partnera, ukázala nedlouho po rozchodu, když začala randit s o šest let mladším zajíčkem. Mladičkému Danielu Bayerovi se zřejmě splnil sen. Kirsten měl na sítích sledovat už od svých desíti let. Momentálně na svém Instagramu dal všem najevo, že Nikose zřejmě v lásce nemá. Označil ho za zhrzeného a zákeřného člověka. Jak je tomu v dnešní době zvykem, když má někdo s někým spor, vyzve ho na zápas do Clash of the Stars. To udělal i uražený Bayer.

Nikos se dá označit za bezpochyby schopného a pracovitého influencera. Spolupracuje s magazínem The Mag, televizí Óčko, webem Refresher, prodejnou Section a dokonce prodává i vlastnoručně vyrobené koberce. Je také velice sportovně nadaný. Pouze v kroksech uběhl celý dvaačtyřiceti kilometrový maraton. Začátkem tohoto roku se dokonce stal mistrem světa ve sněžných bruslích. Zdá se, že se z rozchodu oklepal a svůj život si užívá pořádně naplno. To se zdá se nedokáže skousnout stávající partner Carrie.

Redakce The Mag na svém YouTube kanále zveřejnila už několikátý díl jejich pořadu. Hosty v něm připojují na detektor lži a pokládají jim různé pikantní otázky. Do nejnovějšího dílu si moderátor Nikos pozval právě svoji ex přítelkyni Carrie. Ačkoliv některé otázky byly na tělo, jejich interakce proběhla v poklidu. Několikrát se nad jejich minulostí pousmáli a zdá se, že mají momentálně zdravý vztah na přátelské úrovni. Někteří však v komentářích mluví o tom, že se Nikos přes jejich rozchod stále nepřenesl a ke Carrie chová silné city. „Nikos ji furt miluje, jde to poznat,“ píše do komentářů jeden uživatel.

The Mag překonal dosavadní rekord v počtu odběratelů na platformě Herohero

Děkujeme každému, kdo se rozhodl podpořit!

Celé díly Detektoru lži najdeš exkluzivně na herohero.co/themagcz

Také varujeme jednotlivé majitele TikTok účtů, kteří protiprávně sdílí náš obsah z Herohero do svého feedu. Rozhovor je za platební bránou a jedná se tím pádem o silné porušení autorských práv a ušlý zisk, které budeme právně řešit.

19. září 2023 v 10:09, příspěvek archivován: 20. září 2023 v 12:26

Mnozí zřejmě velice nechápou volbu stávajícího partnera Kirsten. „Carrie, tento kluk tě opravdu miloval. To je kluk do života. Ten nový je jen jakási osvalená karikatura muže a uvnitř prázdno,“ píše další. Nikosovi otázky v rozhovoru zřejmě nejvíce naštvaly právě Bayera. „Určitě hodně z vás čeká na mojí reakci ohledně Detektoru lži, kam byla pozvaná moje holka,“ píše na Instagram story. „Já si myslím, že na jeho vyjádření nikdo nečekal. Větší NPC, který si umí jenom vytáhnout tričko neznám. Jeho osoba je tak strašné nezajímavá,“ píše jedna uživatelka na Facebooku.

Jeho názor na Nikose, se po tomto rozhovoru prý razantně změnil. „Jelikož jsem vůbec netušil, že Nikos patří mezi takový ty ublížený, zhrzený a zákeřný typy kluků, tak jsem byl zaskočen a dost mě mrzelo, že tam vytahoval dost nevhodné otázky, jak na Carrie, tak v rámci mojí osoby,“ píše Bayer. „Zhrzený Nikos? Tady je zhrzený spíš někdo jiný,“ komentuje uživatelka na Facebooku. Podle Bayera je na čase obrátit hru a Nikosovi se zřejmě pomstít. „Teď mám tak maximálně náladu vyzvat ho do Clash of the Stars. To je moje vyjádření,“ doplňuje.

Podle většiny uživatelů je vyjádření Bayera k smíchu. „Ublížené miminko se chce prát. Si myslí, že když má nějaké svaly, že hned bude hvězda a každého sundá,“ komentuje jedna uživatelka Bayerovu výzvu. Zdá se, že je Bayer jediný, kdo je ublížený. Kirsten se zdá se být v klidu, stejně jak Nikos. Podle mnohých lidí si chce její partner pouze nahnat sledovanost. Nikos je rozumný a dospělý, tudíž takovou směšnou výzvu nepřijme, komentují uživatelé.

Hrozně bych chtěla napsat, jak za mnou Nikos letěl 8.5 tisíce km z Prahy kvůli jednomu společnýmu dni, ale i těch 150 km z Havany do Varadera se počítá!

9. června 2022 v 18:54, příspěvek archivován: 20. září 2023 v 12:26

Mnozí v komentářích mluví o tom, že Bayera urazilo to, že mají prarodiče Kirsten radši Nikose, než jeho. „Pěkně ho nasralo, že má babička s dědou radši Nikose,“ píše na Facebooku jedna uživatelka. Co se Bayerovi zřejmě také nemuselo líbit, bylo to, když Kirsten uznala, že má Nikos veliký penis.

Témata: Carrie Kirsten