Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Daniel Bayer | foto: Instagram.com

Přítel Carrie Kirsten je lidem pro smích. Jsi namyšlené dítě, píšou mu

O pozici nejhloupějšího influencera se momentálně uchází partner Carrie Kirsten Daniel Bayer. To si tedy alespoň myslí jeho sledující. Označují ho za namyšlené přerostlé dítě bez špetky sebereflexe a respektu. Na svém Instagramu se velice bizarně vyjádřil k bývalému partnerovi Kirsten Nikosovi. Uživatelé se mu na sítích vysmívají.
  16:04

Bizarních influencerů je u nás mnoho. Někteří se proslaví známostmi, jiní svým zvláštním chováním. Do hvězdné pěchoty těchto lidí na sítích právě vstupuje nový člen, tvrdí uživatelé. Stávající partner Carrie Kirsten Daniel Bayer ukázal, co je zač. Velice zvláštním a namyšleným způsobem se na svém Instagramu vyhradil vůči Nikosi Macholasovi. Youtuber, mistr světa ve sněžných bruslích a podnikatel má celou situaci zdá se na háku. Na výzvu do Clash of the Stars nezareagoval, podle sledujících to nemá zapotřebí.

daddy?

23. července 2023 v 9:27, příspěvek archivován: 21. září 2023 v 12:14

Uražený Bayer se zřejmě nedokázal přenést přes fakt, že prarodiče jeho partnerky mají radši Nikose než jeho. V novém konceptu rozhovorů pro redakci The Mag se v roli hosta objevila právě Kirsten. Připojená na detektor lži odpovídala na otázky pokládané Nikosem, který celý rozhovor vedl. Uznala, že má velký penis a že je mezi její rodinou zřejmě oblíbenější, než její stávající partner Bayer. Ačkoliv byly některé otázky pikantnějšího rázu, oba si udrželi důstojnost a celou věc brali profesionálně.

Kdo však nebyl schopný snést Nikosovo chování v rozhovoru, byl právě Bayer. Ten se nedlouho po jeho vydání na svém Instagramu svěřil, že je podle něj Nikos zhrzený a zákeřný. Dokonce ho i vyzval na zápas do Clashe. Už toto vyjádření přišlo většině uživatelům na sítích ubohé. Kauzu většina shrnula tak, že se Nikos choval normálně a Bayer jako uražené a namyšlené dítě.

Limitka Asus x Bape buď jeden z mála, kdo vlastní ASUS Vivobook *A BATHING APE více info na @asusczsk

2. září 2023 v 9:28, příspěvek archivován: 21. září 2023 v 12:17

Nával kritiky Bayer zřejmě neustál a vydal další vyjádření, kterým si však moc nepomohl. Nejprve sdílel zvláštní TikTok video, ve kterém oznámil, že je frajer. „On je jedině tak k*kot,“ píše na Facebooku jeden uživatel. „Chodící gheto trans b*zíček má moc veliké ego,“ píše jiný. Po tomto zvláštním tiktokovém videu ukázal v jednom story svoji postavu a následně nahrál další vyjádření, které rozesmálo téměř všechny, kteří ho viděli.

Prý mu do zpráv chodí hodně nenávistných zpráv. „Reálně jsem překvapený, kolik z vás mi píše ublížené zprávy,“ říká Bayer. I přes to, že si svůj účet na Instagramu nastavil jako soukromý, reakci uživatelů se jistě nevyhnul. „Hele, on se zachoval tak, jak se zachoval. Můžeme si to vyříkat jako chlapi. Já v tom nevidím žádný problém,“ mluví Bayer zřejmě o tom, že by se s Nikosem raději popral v kleci, než si s ním spor kultivovaně vyříkal. „Přestaňte být toxic,“ zakončuje své vyjádření a pije něco, co má být zřejmě protein.

Hloupějšího partnera si podle sledujících Kirsten vybrat nemohla. „Já nechápu, že s ním Carrie je. Upřímně u Nikose je vidět, že to má v hlavě srovnány. Je dospělý. Tohle je prostě nevyspělý děcko,“ píše uživatelka na Facebooku. „Jak se na konci napije toho prázdného proteinu debílek malý,“ píše další. Podle sledujících si tím chtěl zahrát na maskulinního muže, snažícího se zapůsobit na ostatní tím, že je nad věcí.

Existuje však i část fanoušků, která lituje Kirsten a zřejmě odsuzuje chování Nikose v rozhovoru. Influencerka zdá se posledních pár dnů nemá zrovna nejlepší náladu. V rámci rozhovoru si v jeden moment prohodili role, na detektor lži se připojil Nikos a Kirsten mu pokládala otázky. Zdá se, že se v rámci této části dozvěděla věci, které ji zarazili a rozhodli. „Já jsem na to prostě jen nebyla připravená,“ reaguje Kirsten na jeden komentář na TikToku. „Jenom se ukázalo, co byl celou dobu zač. Bál se dalších tvých otázek, tak to radši ukončil,“ komentuje TikTok video Kirsten jedna uživatelka.

Témata: Carrie Kirsten