Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Po rozchodu má influencerka dalšího mladíka, hraje za Spartu. Jsi nepoučitelná a hloupá, píšou jí lidé

Jsou to zhruba 4 měsíce od rozchodu Carrie Kirsten a Dana Bayera. Podle sítí se zdá, že se influencerka posunula a nyní se vídá s někým novým. Opět jde o mladého chlapce, který je dokonce ve stejném věku jako Bayer. Osmnáctiletý fotbalista byl nyní s Kirsten na dovolené. Lidé se jí na sítích vysmívají.
  17:36

Carrie Kirsten a její vztahy byly a stále jsou na sítích velkým tématem. Po rozchodu se svým bývalým partnerem Danielem Bayerem natočila na YouTube velké vyjádření, ve kterém se podívala i do historie s dalším expartnerem Nikosem. Podle lidí na sítích je však nepoučitelná a sama nemá moc přehled o tom, o čem mluví. Tvrdila, že nechce ventilovat své vztahy na sociálních sítích, avšak přesně to se děje. Už delší dobu se spekuluje o tom, že Kirsten randí s čerstvě osmnáctiletým fotbalistou Pedrem Antoniem Rodriguezem Cuestou. Domněnky, že tvoří pár, nyní dostávají zcela nový význam. Vyrazili na společnou dovolenou do slunné Barcelony a na sociální sítě zveřejnili romantické fotografie.

Ačkoliv má většina lidí na sítích jasno, že Kirsten s Cuestou pár tvoří, nebo alespoň společně randí, influencerka o tom zdá se nechce moc slyšet. Na četné otázky, jestli spolu něco mají, odpověděla poměrně rázně na svém Instagramu. „Kdo řekl, že je to vztah? Můj poslední vztah skončil před čtyřmi až pěti měsíci,“ napsala. Dále se k věci moc nevyjadřovala. Někteří lidé tak skutečně začali uvažovat, že mezi nimi bude zřejmě jen přátelský vztah. To bylo ale jen do té doby, než zveřejnila sérii jejich společných fotek z dovolené, což udělala jen pár hodin po instagramovém vyjádření.

„Jsem vděčná,“ napsala ve španělštině do popisku série fotek z jejich společné dovolené v Barceloně. Cuesta je téměř na každém z deseti snímků. Na jednom ho dá se říct až velice romanticky Kirsten drží kolem krku a s úsměvem od ucha k uchu hledí do kamery. Na dalších se pochlubili, co dobrého snědli, nebo vypili. Na zbytku pózuje Kirsten na různých místech, zatímco Cuesta hledí do mobilu, nebo stojí za kamerou.

Nejen pod tímto příspěvkem, ale i různě jinde na sítích se rozjely ostré diskuze ohledně Kirsten a Cuesty. Pozitivních reakcí moc nedostali. Valná většina kritizuje převážně Kirsten za to, že si neumí dostát svého slova a opět opakuje tu stejnou chybu. „Kde je to tvoje, už nebudu své vztahy dávat na sociální sítě?“ komentuje příspěvek jedna slečna. „Už nikdy nezveřejním svůj vztah na internetu. Taky Carrie,“ píše další.

Ačkoliv kritika, kterou schytala, je často velice neúprosná, na Instagramu se našlo pár jejích fanynek, které se Kirsten zastaly. „Už se těším na komentáře typu: ,a neříkala jsi náhodou, že si své soukromý necháš pro sebe?’. I kdyby spolu byli, tak vám to může být úplně ukradené. Sluší vám to Carrie,“ píše jedna. „Jak můžete vědět, že to je vztah? To si budete myslet pokaždé, co Carrie přidá post s nějakým pěkným chlapcem? Sluší jim to spolu, ale to neznamená, že musí být hned spolu,“ komentuje další.

@iamcarriekirsten

♬ I Don't Wanna Be Saved (feat. Tay Keith) - Sexyy Red & Tay Keith

Ostřejší kritika na adresu Kirsten se objevuje spíše ve skupinách na Facebooku. Tam ji mnoho lidí až velmi nekompromisně označuje za pedofila. „Já nevím, připadala bych si jak náhradní máma. To je až úchylné. Navíc, jak to je, když s ním chce ven? Musí se ptát jeho rodičů? Pomáhá mu dělat úkoly do matiky?“ píše jedna slečna. Že má Kirsten určitý typ kluků, kteří se jí líbí, je pochopitelná a normální věc. Lidem však přijde zvláštní, jak o moc mladší chlapce než je ona vyhledává. „To je fakt pedofil nechutný. Tímhle to s ní uzavírám a nesleduji,“ komentuje jiná.

Témata: Carrie Kirsten