Úterý 19. března 2024, svátek má Josef

Influencerka Carrie Kirsten promluvila o financích | foto: IG: @iamcarriekirstenAntiyoutuber.cz

Carrie Kirsten tvrdí, že je život influencera náročný. O peníze nemá nouzi

Youtuberka Carly Kirstenová alias Carrie Kirsten byla hostem Podcastu bez názvu. Promluvila o začátcích své kariéry, rozchodu a financích. Díky tomu, že je influencerka, prý rychleji dospěla. Koupila si nový byt a auto. Denně se stravuje v luxusních restauracích a kupuje si zlaté šperky. V životě jí chybí láska.
  15:00

Čtyřiadvacetiletá influencerka Carrie Kirsten se v podcastu rozpovídala o tom, jaký je život influencera. Tvrdí, že kvůli své kariéře na internetu musela rychleji dospět. V šestnácti musela řešit první daně. Nyní si pořídila byt a zajímá se o investice. Její vrstevníci jsou podle ní i o deset let pozadu.

Kirstenová nastartovala svoji YouTube kariéru v roce 2014. Zaměřuje se na lifestyle videa a vlogy. K listopadu 2022 se chlubí 375 tisíci odběrateli na platformě, jako většina youtuberů se však i ona přesunula i na další platformy jako jsou Instagram a TikTok. Posledních pět let byla ve vztahu s Nikolaosem Machem, kterého zahrnovala do většiny svých videí. Na konci října však pár oznámil svůj rozchod. „Jediný, co já k životu potřebuji, je chemie a zamilovanost, ta už ale v našem vztahu nebyla,“ vyjádřila se influencerka. Konec vztahu ji prý naučil neplánovat věci dopředu.

Youtuberka si v podcastu postěžovala, že začala točit videa už v šestnácti letech. Ostatní lidé podle ní začínají pracovat až v šestadvaceti a v jejím věku nemusí řešit stejné problémy jako ona. Tvrdí, že dospěla rychle a často už bývá velmi unavená z toho, co dělá. Považuje se za velmi zkušeného člověka a označuje se za celebritu. Prý již několikrát přemýšlela nad tím, že už na tomto světě nechce být, protože ji nebaví život.

Kirstenová se v podcastu s Vladislavem Kadlecem, známým pod přezdívkou VladaVideos, nebála rozebírat ani své finance. Nejvíce utrácí za auta, jídlo a šperky. „Nedávno jsem si koupila nové BMW ve zbrusu nové výbavě. Hodně peněz platím i za jídlo. Jsem velmi náročná a neuspokojí mě jen tak něco. Několikrát týdně se stravuji v podnicích jako je Soho, Kobe nebo Asian Temple,“ uvedla.

Drahé oblečení a kabelky jí prý nic moc neříkají. Když už si něco kupuje, tak jsou to zlaté šperky. Investovat peníze do akcií nebo kryptoměn ji přijde zbytečně, ale zlato za „pár stoveček“ si ráda dopřeje. Svěřila se i s tím, že má velký problém šetřit peníze. Podle svých slov je v životní fázi, kdy si nedokáže nic odepřít. Kupuje si tedy vše, co chce.

Influencerka si v době pandemie koupila také nový byt. „Ono to zní strašně blbě, ale já jsem prostě měla peníze a nevěděla jsem, kam je dát a jak je zhodnotit. Nemovitosti byly v té době dobrou investicí a přišlo mi, že to na mě úplně volalo,“ prozradila Kirstenová. Vše okolo bytu momentálně zařizuje tak, aby se do něj mohla co nejdříve přestěhovat.

Carrie Kirsten naplno živí sociální sítě. Za svá vyjádření o financích a svých vrstevnících schytává mnoho kritiky. „Opravdu ze mě nemluví závist. Ať si každý peněz užívá, pokud je nemá. Tato slečna je ale neuvěřitelně zahleděná do sebe a absolutně nemá páru o tom, co je to život. Ale díky za zkušenost. Zajímavý podcast, kluci,“ stojí v jednom z komentářů pod videem.

Influencerka se narodila do zámožným rodičům. Její matka je lékařka a otec pracuje jako elektro–technický inženýr. Navštěvovala prestižní soukromé gymnázium a její rodina nikdy neměla nouzi o finance. Carrie Kirsten má mladší sestru Andreu alias Andy Coconut, která šla v jejích šlépějích a také má velký dosah na sítích. Jen na Instagramu ji sleduje více než 300 tisíc lidí a postuje zejména taneční videa.

Témata: Carrie Kirsten