Sobota 4. května 2024, svátek má Květoslav

Cristiano Ronaldo | foto: Profimedia.cz

Kolik si z Instagramu vydělají světové celebrity? Ronaldo klidně i 71 milionů

Bohatí by byli i bez sociálních sítích. Instagram je pro ně však prostorem, kde si za jediný příspěvek mohou vydělat desítky milionů korun. Kdo jsou ti, kteří si skrze populární sociální sít vydělají za jedinou fotku nejvíc? První jméno asi nikoho nepřekvapí. Cristiano Ronaldo si za jediný post může říct klidně i 71 milionů korun.
  12:08

Že se Instagram stal místem, kde si celebrity, sportovci a influenceři přichází skrze reklamy a placená partnerství na obrovské částky, je známá věc. Web Hopper HQ nyní jako každý rok vydal svůj seznam těch, kteří si vydělají nejvíc, a to skrze jediný příspěvek na populární sociální síti.

Nikoho asi nepřekvapí, že nejvíc si vydělají ti, kdo mají nejvíc sledujících. Absolutně nejpopulárnějším člověkem na Instagramu je portugalský fotbalista Cristiano Ronaldo. Jeho profil sleduje přes 600 milionů lidí. Populární fotbalista , který momentálně hraje za saúdskoarabský Al-Nassr má spoluprací hned několik. Propaguje kryptoměnovou burzu Binance, fotbalovou aplikaci LiveScore, ale i mnoho dalších, propraguje například i turismus v Saúdské Arábii, síť hotelů Pestana, kde některé nesou i jeho jméno a mnoho dalších. Kolik si Ronaldo za jeden příspěvek, kde někoho doporučuje, může vydělat? Podle Hopper HQ si za jeden post účtuje 3,2 milionu dolarů, tedy přes 70 milionů korun.

7 YEARS OF GOOD VIBES! Let’s celebrate the 7th anniversary of Pestana CR7 Lifestyle Hotels!

The journey began with a vision, team spirit and a dream by myself and Dionisio Pestana - to create not just hotels, but unforgettable experiences across the globe for urban explorers.

From the captivating shores of Funchal to the vibrant streets of Lisbon. The cosmopolitan allure of Madrid to the enchanting essence of New York and of course the magic of Marrakech. Our hotels have become more than just a place to stay, but a destination for inspiration!

Stay tuned for exciting anniversary surprises and celebration throughout the year

Discover more at pestanacr7.com and @pestanacr7

#PestanaCR7 #PCR7GoodVibes

7. srpna 2023 v 17:18, příspěvek archivován: 14. srpna 2023 v 9:32

Na druhém místě za Ronaldem je jeho dlouholetý rival Lionel Messi. Ani on s reklamními příspěvky na svém profilu nešetří. Je ambasadorem značky OrCam, která vytváří technologie, které pomáhají například lidem s dyslexií. Propaguje ale i sportovní značku adidas a paradoxně i on láká na turismus v Saúdské Arábii. Sdílel i propagační příspěvky amerického pivovaru Budweiser a mnoho dalších. Za jeden post by si měl účtovat přes 2,5 milionu dolarů.

As an OrCam Ambassador, I am proud to be part of a mission that’s transforming lives!
Imagine a world where individuals with Dyslexia and ADHD can read with confidence! That’s OrCam Learn’s vision. Reading with ease should be accessible to all, and OrCam Learn is breaking down those barriers.
Join me on this empowering journey to create a world where every person can thrive with their true potential.
✔️ https://orcam.co/OrCamLearn-AssistiveTech

Como Embajador de OrCam, ¡Estoy orgulloso de ser parte de una misión que está transformando vidas!
¡Imagínense un mundo donde las personas con dislexia y TDAH puedan leer con confianza!
Esa es la visión de OrCam Learn.
Leer con facilidad debe ser accesible para todos, y OrCam Learn está derribando esas barreras.
Acompañame en este apasionante recorrido para construir un mundo donde todas las personas puedan alcaznar su verdadero potencial.
✔️ https://orcam.co/OrCamLearn-AssistiveTech

#OrCamLearn #AssistiveTech #Dyslexia @orcam_technologies

9. srpna 2023 v 13:05, příspěvek archivován: 14. srpna 2023 v 9:32

Třetí je americká zpěvačka a herečka Selena Gomez. Ta je však oproti dvěma zmíněným fotbalistům o něco méně komerční. Na svém osobním profilu totiž propaguje převážně pouze svou vlastní značku kosmetiky Rare Beauty. Příspěvky s jinými značkami jsou na jejím profilu ojedinělé, v poslední době sdílela například pouze řadu samoopalovací kosmetiky Dolce Glow.

New @rarebeauty

28. června 2023 v 17:31, příspěvek archivován: 14. srpna 2023 v 9:32

V první dvacítce jsou pak i všechny sestry Kardashianovy a Jennerovy, dál například zpěvačky Beyoncé, Ariana Grande či Katy Perry, ale i fotbalista Neymar.

Hopper HQ vydává seznam pravidelně každý rok. Kromě obecného seznamu vydává pak i dílčí, kde se zaměřuje na jednotlivá odvětví showbyznysu. Letos pak připravuje i seznam, kde zveřejní nejbohatší influencery vytvořené umělou inteligencí.