Pondělí 29. dubna 2024, svátek má Robert

Celebrity na OnlyFans | foto: Instagram.comAntiyoutuber.cz

Víte, jaké celebrity jsou na OnlyFans? Podniká tam Cardi B, Iggy Azalea i Bella Thorne

Platforma OnlyFans se často stává pro mnoho dívek snadným způsobem přivýdělku. Zajímavý obsah tam však zveřejňují i celosvětově známé celebrity. Mezi nimi je například herečka Bella Thorne, zpěvačka Iggy Azalea, ale i dcera slavného herce Charlieho Sheena Sami Sheen.
  10:42

Na OnlyFans podnikají z většiny dívky snažící se přivydělat si nějakou tu korunku. Zveřejňují tam explicitní obsah, za který si fanoušci musí zaplatit. Některé i české tvůrkyně jsou schopné vydělat si miliony korun měsíčně. Na platformě je také překvapivě velké množství celosvětově známých celebrit. To, co tam zveřejňují, by většina však zřejmě nečekala. Někteří ukazují své nahé tělo, jiní využívají platformu například k propagaci svého produktu.

Dokonce i pár českých celebrit překvapilo se svým účtem na OnlyFans. Moderátor Tomáš Zástěra si v kampani pro Birell založil účet na platformě, kde chtěl vybrat peníze pro dobrou věc. Chtěl také vyzvat teenagery k tomu, aby se neostýchali a šli na preventivní vyšetření prsou a varlat.

Čas od času se nějaká celebrita připojí mezi mnoho dalších na OnlyFans. Své nahé tělo se za peníze začala ukazovat například herečka a zpěvačka Bella Thorne. Její profil je přístupný komukoliv zadarmo. Stačí mít pouze účet na platformě a přihlásit se k odběru. Většina fotek jsou však pouze polonahé ve spodním prádle. Pokud chce uživatel vidět skutečnou nahotu, musí si připlatit.

Její podnikání na platformě překvapilo nejednoho uživatele. Bývalá hvězda Disney filmů se dokonce nechala slyšet, že spolupracuje i se stránkou PornHub. Často se jí dostává velké kritiky za to, že dříve točila filmy pro děti a nyní prodává své nahé fotky. Thorne to však zajímat nemusí. Na platformě trhá rekordy, za prvních čtyřiadvacet hodin od založení účtu si vydělala přes milion dolarů.

Veřejnost velice překvapil příchod dvaapadesátileté herečky Denise Richards na platformu. Co je ale více šokovalo bylo to, že na OnlyFans začala zveřejňovat explicitní fotky také její čerstvě osmnáctiletá dcera Sami Sheen. Jaká matka, tak taková dcera. Ačkoliv ji v tom zřejmě podporuje, tak otec s tím moc spokojený není. „Neschvaluji to, ale nejsem schopen tomu zabránit. Naléhal jsem na ni, aby to zachovala elegantní, kreativní a neobětovala svou integritu,“ nechal se slyšet její otec a slavný herec Charlie Sheen.

Své podnikání přesunula na platformu také celosvětově známá rapperka Iggy Azalea. Porno na ní fanoušek nenajde, maximálně pár erotických fotek. Azalea se však nechala slyšet, jaké podivné přání svým fanouškům plní. „Pošlou mi třeba šest set dolarů, jen abych jim nahrála hlasovou zprávu. Chtějí po mně, abych jim třeba řekla, že bych nikdy nevykouřila jejich nechutně malé p*ro. Je to vůbec p*ro? To bych nedala olíznout ani svému psovi,“ sdělila Azalea. Platí jí tak stovky dolarů za pár sekund jejího času. „Tato hra mě fakt baví. Ráda si večer lehnu do postele a říkám mužům, jak nechutní jsou, za což mi následně zaplatí,“ doplnila Azalea.

Někdo si možná položí otázku, proč by tak známé celebrity podnikaly zrovna na OnlyFans. V jejich případě mají peněz už dost, tak se přeci nemusí uchylovat k něčemu takovému. No většinou to u některých boháčů funguje tak, že čím víc peněz mají, tím více jich chtějí. Umělkyně Cardi B si například z OnlyFans dle stránky iheart.com vydělá měsíčně téměř devět a půl milionu dolarů a Bella Thorne přes jedenáct. Co se týče obsahu Cardi B, nejedná se o čistě explicitní fotky a videa. Zaměřuje se převážně na zveřejňování obsahu z jejího osobního života. K tomu poskytuje funkci pro fanoušky v podobě otázek a odpovědí.