Středa 8. května 2024, Den vítězství

Holadrops vyhrál cenu Zlatého Pátroviče | foto: instagram.com/holadrops

Výstřední mladík získal cenu Zlatého Pátroviče. V životě nic nedělá, živí ho totiž sugar daddies

Devatenáctiletý mladík v soutěži Česko Slovensko má talent získal cenu Zlatého Pátroviča. Mladík si říká Holadrops a mnohé zaujal už od začátku výstřední vizáží. Navíc se pochlubil tím, že nepracuje. Živí ho totiž sugar daddies. Z jeho vystoupení byla porota i přes udělení ceny pro nejhorší vystoupení nadšená. S Jakubem Prachařem si navíc domluvili privátní show.
  9:00

Už od začátku září diváci mohou sledovat už jedenáctou řadu soutěže FTV Prima Česko Slovensko má talent. V současné době mohou fanoušci talentové soutěže na televizních obrazovkách sledovat sestřihy z castingových kol, které jsou plné mnohdy bizarních vystoupení. Nejbizarnější z nich dostalo dokonce cenu.

Jednoho z castingů se účastnil mimo jiné i devatenáctiletý Rasťo, který si říká Holadrops. Už od začátku upoutal především podle mnohých výstředním vzhledem. Má totiž dlouhé nehty, spoustu šperků, dámské oblečení a je výrazně nalíčený. „Chci ukázat lidem, že se nemusí bát zpívat, i když zpívat neumí,“ povídá mladý chlapec. Vůbec by mu prý nevadilo, kdyby nepostoupil, má totiž rád červenou barvu.

Na otázku, co dělá za práci, odpověděl, že nedělá nic. „Živí mě sugar daddies,“ pochlubil se. Pokud spadne internet, spadne i on. Alespoň to tedy tvrdí. Po tom, co se ho moderátoři David Gránský a Jasmína Alagič Vrbovská zeptali, zda se cítí jako žena, tak odpověděl, že ne. Cítí se totiž jako Venušanka, sexy kočka. Ať to znamená cokoli.

Po krátkém rozhovoru s porotou se Holadrops konečně dostal ke zpěvu. Zazpíval jeho nejoblíbenější slovenskou skladbu, která nese název Privát od umělkyně, která si říká Daniella Stylist. Už v originále bizarní skladbu Holadrops doplnil o poměrně falešný zpěv a pravděpodobně nikdo v sále, a už vůbec ne porota, netušil, co se vlastně děje. Navíc v moment, kdy se začal mladík procházet po stole porotců byli všichni přinejmenším překvapení.

Po vystoupení následoval ještě bizarnější rozhovor s porotou, než který ho uváděl. Netrval sice dlouho, i přes to mu Marta Jandová stihla pochválit vzhled a především jeho „riťku“ a Jakub Prachař ho požádal o privátní vystoupení. Na speciální noční setkání si prý má Holadrops přinést i speciální sošku. Prachař mu totiž udělil jménem poroty cenu Zlatého Pátroviče. Měla by symbolizovat sice nejhorší výkon, ale zároveň i odhodlání, jedinečnost, naději a víru.

Cena je pojmenovaná po téměř legendárním účastníkovi Česko Slovensko má talent, Jozefu Pátrovičovi. Pátrovič byl s talentovou soutěží spojen už od její první řady a svými výstupy bavil nejednoho diváka. Proslavil se především tím, že zpívat neuměl a přesto to šel každý rok vyzkoušet své štěstí. Letošní ročník už ale bohužel nestihne. Na začátku listopadu letošního roku totiž zemřel.

Nutno dodat, že porota celý rozhovor s Rasťou vedla evidentně s nadsázkou a jeho zpěv jednotlivé členy přinejmenším zaskočil. I přes to se mu povedlo postoupit. Dokonce slíbil, že příště udělá ještě větší show, než v castingovém kole. Uživatelé na sítích jsou už teď zvědaví, co mladík zanedlouho předvede.

Holadrops nemá jenom fanoušky, pod příspěvky na sítích se objevilo i mnoho negativních reakcí. Uživatelé nechápou, proč se jeho vystoupení do televize vůbec dostalo a myslí si, že nalíčený muž není správný vzor pro ostatní chlapce v jeho věku. „Jsem extrémně znechucená z tohoto dílu. Talent ho ani nelízl, bylo to nechutné, primitivní a vulgární vystoupení,“ myslí si jedna z divaček.

On si z negativních komentářů nic nedělá. Na Instagramu poděkoval všem novým i stávajícím fanouškům. Na Instagramu ho totiž sleduje přes 30 tisíc uživatelů. Mimo jiné se navíc pochlubil, že ho začal sledovat i influencer Tadeáš Kuběnka, čehož si prý velice váží. Své vystoupení v televizi však sledovat nestihl, byl totiž ve vlaku.