Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Přítel Ladušky napadl na Českém slavíkovi Kluka s kamením | foto: Antiyoutuber.cz

Přítel Ladušky napadl na Českém slavíkovi Kluka s kamením. Prý je pomlouvá

Ladušku si aktuálně sledující spojují především s livestreamy na TikToku, kde své sledující prosí o peníze a dostává se kvůli tomu mnohdy do směšných situací. Vymezil se proti nim například Kluk s kamením, kterého v sobotu na předávání cen Český slavík přítel Lady napadl. Prý kvůli tomu, že je pomlouvá.
  15:57

Jubilejní šedesáté udílení cen Český slavík 2022 přineslo mnoho nevšedních situací nejen na televizních obrazovkách, ale i v zákulisí. Mimo nominované se galavečera účastnilo i mnoho hostů z řad celebrit a influencerů. Mezi nimi byli i Lada Horová alias Laduška s partnerem Bohoušem Třískou a Ondřej Untermüller, známý spíše pod přezdívkou Kluk s kamením. Právě mezi nimi v pražském Foru Karlín vznikl spor a Tříska se údajně chtěl prát.

Horová s partnerem a dvěma psy jsou aktuálními účastníky nové reality show FTV Prima Like Haf. Dva měsíce musí společně s dalšími třemi páry žít v rodinné vile a plnit různé úkoly, vše za přítomnosti kamer. Zároveň ale musí řešit i každodenní problémy a starosti.

@primashow Celé vyjádření najdeš na iPrima.cz! 😎 #primashow #likehaf #laduska #bohous #kauza #fyp ♬ původní zvuk - primashow

V poslední době mezi účastníky nejvíce rezonovaly livestreamy Horové a Třísky na TikToku. Pár je už několik měsíců kritizován právě za živá vysílání, při kterých podle mnoha sledujících žebrají peníze od svých dětských fanoušků. Na sociálních sítích koluje mnoho záznamů, kde si za peníze svých sledujících s partnerem hrají na psy a očichávají si konečníky. Dvojice kritiku odmítá a tvrdí, že o peníze rozhodně neprosí a nezletilí jim peníze neposílají. Na psy si údajně hráli, aby skrytě propagovali novou reality show, které se aktuálně účastní.

Mimo účastníky reality show tento typ živých vysílání kritizují i ostatní influenceři. Patří mezi ně i například Marie Rosecká, která se k nim už několikrát ostře vyjádřila a proti Horové veřejně vystupuje. Spekuluje se, že by ona a Horová proti sobě mohly nastoupit na čtvrtém galavečeru Clash of the Stars.

K dlouhodobým kritikům aktivit páru patří také Untermüller, tedy Kluk s kamením. Právě s ním se partner Horové na sobotním galavečeru ve Foru Karlín rozhodl pro konfrontaci napřímo a ne jen virtuálně. „Já jsem pozdravil Ladu na Českém slavíkovi a její přítel mi začal vyhrožovat, že mě zmlátí. Prý protože říkám, že žebrají na sociálních sítích,“ tvrdí Untermüller. „A nežebrají snad?“ dodává se smíchem.

Celé situaci byli svědky i ostatní účastníci předávání cen. „Tříska ho chtěl prostě zbít, dokonce přímo na červeném koberci. Prý protože ho a Horovou pomlouvá,“ popisuje jeden z hostů. „Lada ho musela uklidnit, tak se díkybohu nic nestalo. Nedovedu si představit, jak by to dopadlo, kdyby tam nebyla,“ dodává s úlevou.

Untermüller své sledující rád šokuje a jeho chování v interakci s ostatními vzbudilo mnoho debat. Má za sebou několik kauz a nejednou svým sledujícím lhal. Tentokrát se ale zdá, že se do konfliktu dostal náhodou.