Úterý 30. dubna 2024, svátek má Blahoslav

Charlotte Štiková nevypadá vůbec dobře. | foto: Zdroj Expresu

Charlotte Štiková a problémy s drogami: Údajně ženu okradla o peníze, neposlala jí klíčenku, kterou od ní koupila

Charlotte Štiková má evidentně problémy. Na sociálních sítích koluje její fotka, kde je ve značně zuboženém stavu s cizí ženu. Podle její matky Moniky spí na „hlaváčku s feťáky“. Navíc se teď šíří informace o tom, že údajně prodává vlastní doplňky. Jenže si prý nechává jenom platit, zboží už nedoručí.
  14:47

Rodina Štikových je českým fanouškům bizáru velmi známá. O Monice Bianis, dříve Štikové, slyšel pravděpodobně každý. Radila v pořadu Tchyně s partnerským životem, účastnila se i vlastní reality show Štiky. V poslední době v českém mediálním prostoru rezonovala nejvíce účast její dcery Ornelly Koktové v Survivoru, kde se jí poměrně překvapivě docela dařilo. Charlotte, druhá dcera Bianis, však tak pozitivní obrázek nemá. Na sociálních sítích se šíří fotky její dramatické proměny.

Před několika dny začaly kolovat na sociálních sítích šokující fotky Charlotty Štikové. Je na nich společně s neznámou ženou a vzhled obou z nich napovídá, že jejich zdravotní stav není přinejmenším v pořádku. Obě jsou pohublé, mají kruhy pod očima a evidentně také problémy s pletí. Téměř okamžitě se začalo spekulovat na sociálních sítích o tom, že má Štiková problémy s drogami.

Podle Bianis nejsou diskutující daleko od pravdy. „Můj kolega mi napsal, že viděl Charlotte přespávat na nádraží mezi feťáky. Doslova jsem ji sebrala s tou dekou a vzala ji nazpátek. Snažila jsem se jí sehnat práci, ale nechtěla,“ popsala pro Blesk.cz. Dodala také, že se jí dcera svěřila, že ji věznil muž, který ji týral. Podle ní také Charlotte dluží spoustě lidem peníze a mnoho z nich v minulosti zklamala.

Štiková měla v minulosti s váhou problémy, celý život ji trápila nadváha. Před lety se ale rozhodla razantně zhubnout, za dva roky se jí povedlo shodit přes šedesát kilogramů. Nejdříve mluvila o tom, že její tělesný někdo zmrazí v blíže nespecifikované komůrce, později promluvila o tom, že se snaží chodit pětkrát týdně cvičit. K životní změně ji údajně dovedlo i to, že se sama sobě jednoduše už nelíbila.

Nikdo však donedávna nepředpokládal, že by za značným úbytkem váhy mohly být drogy. Bylo všeobecně známé, že Charlotte s rodinou příliš nekomunikuje, nikdy se však úplně nestáhla z očí veřejnosti. Ještě letos v lednu se na Instagramu pochlubila tím, že zase zhubla, ukazovala i partnera. Už tehdy však měly v jejím životě hrát poměrně zásadní roli.

V současné době se navíc na sociálních sítích šíří informace o tom, že Charlotte docházejí úspory a proto rozprodává různé oblečení a doplňky. Jenže podle některých informací se zdá, že si nechává posílat peníze a nakoupené zboží už nedoručí. „Okradla taky někoho Charlotte Štiková? Koupila jsem od ní dva týdny zpátky klíčenku za 500. Prachy v haji a klíčenka nikde,“ píše jedna z údajných „okradených“ ve skupině na Facebooku. Štiková v současné době na zprávy údajně nereaguje.