Středa 24. dubna 2024, svátek má Jiří

Claire Bendová | foto: Antiyoutuber.cz

Sledovat jinou na Instagramu? Ne. Kontroverzní svět Claire Bendové

Claire Bendová je mladá couple a beauty influencerka. Nepatří mezi ty s nejvyšším dosahem, na Instagramu má lehce přes 66 tisíc sledujících a na TikToku necelých 30 tisíc. Mluví se o ní zejména ve spojení s jejím přítelem, Jirkou, s kterým neustále přidávají couple fotky. Zároveň má kontroverzní názory na to, co by kluk ve vztahu měl a neměl dělat. Netají se ani neskutečným množstvím spoluprací.
  9:00

„Pokud je někdo ve vztahu a chce na sociálních sítích sám od sebe sledovat jiné ženy, tak bych v tom vztahu nebyla, jelikož by mi takový chlap neimponoval a nevážila bych si ho,“ sdílela na svém Instagramu.

@claire.bendova ig: claire.bendova  #xyzbca #foryoupage #protebe #trend #imgonnaliveforever #viral #fyp #for ♬ Fame - Irene Cara

Na profilu hojně sdílí své polonahé fotky a spolupracuje zejména s kosmetickými značkami. Dívka, která bydlí kousek od polských hranic, teprve nedávno odmaturovala, přesto má na vztahy názory, které úplně nejdou s dobou. Většinu z nich píše do Q&A na svém Instagramu.

„Nerozumím tomu, proč by měl chlap ve vztahu chodit ven s kamarádkami. Všichni kamarádi opačného pohlaví jsou společní kamarádi a sami s nimi ven nechodíme, není to ok,“ napsala do svého story.

Claire před časem i poměrně trendovala na Twitteru, akorát ne z důvodů, které by se jí líbily. Lidé si začali jednoduše dělat legraci z Claiřiných názorů. 

Hojně se například mluvilo o tom, že Jirkovi zakazuje koukat na videa pro dospělé, ale sama se na sociálních sítích velmi vystavuje. Otázka, že Jirka nemůže na Instagramu sledovat jiné slečny, než Claire a pár kamarádek, se probírala taky hodně často.

Lidé často spekulují o tom, jak se přítel ve vztahu asi cítí a kdo z páru má větší slovo. Claire na svých sociálních sítích nesnese žádnou kritiku a všechny si hned blokuje. 

Počet sledujících jí neroste pravděpodobně i kvůli tomu, že má účet soukromý a nové sledující moc nepřidává.