Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Zápas Kluka s kamením a Fregamera v Clash of the Stars 3 nebude. Teď to vypadá, že bude v tom dalším. | foto: Antiyoutuber.cz

Kluk s kamením vs. snoubenec Shopaholic Adel: Konečně bude zápas

Ondřej Untermüller se měl v Clash of the Stars 3 utkat s Davidem Pražákem v MMA. David však ze zápasu později vycouval a nepodepsal smlouvu. Ondřej ho tedy na poslední tiskové konferenci vyzval zpět a vypadá to, že v Clash of the Stars 4 k tomuto zápasu opravdu dojde.
  11:27

Na druhém galavečeru Clash of the Stars vyzval David Pražák alias Fregamercz na souboj v MMA Ondřeje Untermüllera alias Kluka s kamením. K zápasu bohužel zatím nedojde z důvodu nepřijetí nabídky od Clash of the Stars ze strany Davida Pražáka.

Na poslední tiskové konferenci před třetím galavečerem Jakub Jíra, který je promotérem těchto zápasů, tento fakt zmínil a pozval na pódium právě Kluka s kamením. „Strašně mě mrzí, že k zápasu nedošlo. Chtěl bych mu rozmlátit ty jeho poslední zuby, co má v hubě,“ nechal se slyšet.

Reakce Adély a Davida na sebe nenechala dlouho čekat, vzhledem k tomu, že sledovali živý přenos, kde k výzvě došlo. Adélu rozčílilo, že Ondřej vyzval Davida s hudebníkem Jiřím_jr za zády a není schopen ho vyzvat sám. „David tě sejme jako Rošťák Svobík, to si uvědom, ty vole,“ poslala Klukovi s kamením vzkaz Adéla Pulcová alias Shopaholic Adel. „Už se fakt těším a neboj, šetřit tě nebudu. Bude z tebe štěrk nebo prach. Tak se těš a sbohem buzničko,“ dodal David. „Jestli ze mě chceš udělat kačírek, tak to hlavně konečně podepiš,“ vzkázal zpět Kluk s kamením.

Vypadá to, že David už to tentokrát myslí se zápasem opravdu vážně, jelikož na svůj Instagram přidal video, kde Ondřejovi dává v supermarketu doporučení, aby si před zápasem nezapomněl koupit kapesníčky. Smlouvu tedy nejspíše tentokrát opravdu podepíše.

Pro Kluka s kamením to nebude první zápas. Zápasil již v Clash of the Stars 2 a to s Leošem Svobodou alias Rošťákem Svobíkem. Na předzápasových rozhovorech to vypadalo, že se nemohou ani cítit. Později v zápase Ondřej utrpěl tvrdou porážku, kdy ho Leoš ukázkovým pravým hákem poslal po pár vteřinách k zemi. Kluk s kamením ovšem po zápase prohlásil, že spolu s Leošem udržují více než kamarádský vztah a své tvrzení podložil fotografií, kde mu Leoš dává pusu. „Já ho mám rád a on mě taky. Kdyby mě neměl rád, nedal by mi po zápase pusu v kabině,“ uvedl redaktorům webu Expres.cz. Ten jeho tvrzení popírá.

@tadaaxd ☠️ #joke #clashofthestars2 #klukskamenim #funny #funnyvideos #fighting ♬ původní zvuk - Tadaa