Pátek 26. dubna 2024, svátek má Oto

Jaroslav Kotlár | foto: Facebook.comAntiyoutuber.cz

Kotlár touží po odvetě v Clash of the Stars. Vyzval ho tiktoker Budík

Na posledním Clash of Stars jsme mohli vidět mnoho zajímavých zápasů. Jedním z velmi očekávaných byl Jaroslav Kotlár vs Karlos Benda. Oba zápasníci bojovali tvrdě, nakonec však vyhrál Benda se silným KO na konci kola. Kotlár volá po odvetě. Benda jeho nabídku však odmítl. Na Kotlára má ale spadeno i tiktoker Budík. Případný zápas je na spadnutí.
  16:00

Na posledním galavečeru Clash of Stars diváky zaujal i zápas Karlose Bendy s Jaroslavem Kotlárem alias Kotlár Security. Ten nakonec vyhrál Benda. Hned po zápase se pak Kotlár snažil získat omluvu od rozhodčího, který zastavil zápas, až několik sekund po zaznění gongu. Chtěl by odvetu. Tu ale nemusí dostat. Benda chce totiž zápasit s někým, kdo není Rom. Pro Kotlára to ale v této soutěži není konec. Od posledního zápasu to vře mezi ním a tiktokerem Martinem Budíkem, který si říká Budík.

Případným protivníkem pro Kotlára by tedy mohl být influencer a tiktoker Budík. Zápasník, kterého jsme už v Clash of Stars mohli vidět v souboji s osobou, která si říká Huhu. Zápas tehdy s přehledem vyhrál Budík a momentálně se z něj stává případný protivník pro Kotlára.

Budík se mohl stát soupeřem Kotlára již v předchozím zápase. Ten si ale nakonec vybral Bendu. „Vzniklo to vlastně tak, že když jsem se dozvěděl, že by Kotlár chtěl do Clash of Stars a ozval se Benda, tak já jsem ho vyzval v tu chvíli taky. Mám pár známých, kteří s ním mají nevyřízené účty a chtěl jsem je za ně vyřídit. Takže jsem ho vyzval, ale on si vybral Bendu,“ řekl redakci antiyoutuber.cz Budík.

Kotlár zřejmě neunesl narážky mířené ze strany Budíka na jeho osobu, a tak si ho na Instagramu zablokoval. „Dělal jsem si z něj nonstop srandu, furt jsem na něj hlásil. I během Clashe jsem si z něj dělal srandu nějakýma storýčkama, nebo videama na TikToku. Tak asi někdy v době třetího Clashe si mě zablokoval. Věděli jsme, že do budoucna spolu zápas mít budeme,“ zamyslel se Budík. „Akorát si myslím, že o to nebude stát Jarda, protože kdyby prohrál druhej zápas po sobě, tak by bylo po jeho kariéře. Takže si myslím, že se vymluví,“ dodal k případnému zápasu Budík.

Kotlár, který chtěl v minulém zápase mít za soupeře Filipa Grznára se k tomu pro některé překvapivě na svém Instagramu vyjádřil. „Budíku tvou výzvu přijímám! Řekl jsi, že mě sekneš, to jsem na tebe zvědavej!“

Další Clash of Stars by se mělo konat v březnu příštího roku. Jedním z velmi očekávaných zápasů, by na galavečeru měl být také souboj mezi Freegamerem a Klukem s kamením.

@kluk_jirkov1 #foryou #fyppppppppppppppppppppppp #protebe #foryoupage #protebepage #clashofthestars #fregamercz #klukskamenim #o2universum #praha ♬ původní zvuk - Klukjirkov