Středa 1. května 2024, Svátek práce

Clash of the Stars | foto: instagram.com

Ženy v Clash of the Stars. Uzavřely mezi sebou sázku a jedna dokonce svou soupeřku olízla

Dvě tiktokerky se utkají se dvěma OnlyFans tvůrkyněmi. Během klidného rozhovoru došlo i na otázky ohledně porna a umělých prsou. Během staredownu jedna z nich olízla soupeřce obličej.
  17:04

Clash of the Stars neustále posouvá hranice toho, co si je člověk schopný v ringu představit. V březnu tak diváci uvidí i zápas, kde se utká čtveřice žen. Proti sobě nastoupí dvojice slovenských tvůrkyň na OnlyFans, Innked Dory a Karina Pedro, které se utkají s druhou dvojicí, tiktokerkami Kristal Shine a Denisou Ryndovou. Teď se potkaly v předzápasovém rozhovoru, který na rozdíl od těch předchozích, byl poměrně klidný.

Kristal Shine a Denisa Ryndová prozradily, že zápasem v Clash of the Stars chtěly vyvolat rozruch mezi svými fanoušky. Někteří se prý jejich rozhodnutí velmi diví, jiní nevěří, že by mohly vyhrát a někdo jim údajně i přeje, aby se během zápasu zranily. „Strašně dostanete. Já vás mám rád, ale vy strašně dostanete,“ řekl jeden ze známých dvojici zápasnic. Dory a Pedro naopak drží pozici favoritek. Jim naopak okolí věří, že dvojici tiktokerek porazí.

Po vzájemné představovačce se moderátor Tomáš Linh Le Sy přesunul k otázkám ohledně přípravy na zápas. Karina Pedro trénuje v Košicích s jedním z mistrů světa v kickboxu Tomášem Možným. Tréninky jsou pro ni prý velmi náročné. Innked Dory trénuje kousek od Bratislavy s Milanem Kratochvílem, který také patří mezi elitní zápasníky. Obě už na trénincích dělají „sparring“ a mají hodně modřin.

Kristal Shine a Denisa Ryndová netrénují s profesionály, ovšem jejich trenéři je prý určitě dokážou na zápas připravit. Taky jim hodně pomáhá to, že trénují spolu. Obě navíc musí přibrat na váze. To řeší nejen intenzivním cvičením ale také stravou. Rozhodly se jíst až pětkrát denně. Ze začátku s tím měly problém, ale postupně se do toho dostaly. Každá dvojice musí totiž dohromady vážit 110 kilo.

Navzájem se všechny zápasnice hodnotí velmi pozitivně. Obě strany jsou rády, že to mezi nimi není vyhrocené a zbytečně napjaté. I když slečny dostaly prostor vyjádřit kritiku směrem k soupeřkám, neměly jim co říct. Kristal Shine prý překvapilo jen to, že na fotkách jejich soupeřky vypadají drsně, ale v reálu jsou milé. Shine a Ryndová si také pro své soupeřky přichystaly výzvu. Ryndová přichystala dvě korunky na hlavu. Slečny se domluvily, že kdo prohraje, bude muset nasadit korunku na hlavu své soupeřce a bude jí tím korunovat na princeznu Clash of the Stars.

Ryndová byla také dotázána, jak se cítí mezi ostatními zápasnicemi, když je jediná, která nemá umělá prsa. „Prsa nemám a asi si je neplánuju dělat. Musím říct, že poslední dobou mi čím dál tím víc kluků chválí to, že jsem přirozená, takže jsem ráda, že nejdou jenom po vás holky,“ odpověděla na otázku Ryndová. Dvojice OnlyFans tvůrkyň se zase fanoušci ptali, jestli by točily profesionální porno. Obě už prý mají zkušenost s amatérským pornem, ovšem do profesionální branže by se nepustily. Po otázkách od volajících diváků přišel na řadu staredown. Během něj Karina Pedro olízla obličej Ryndové. „Chtěla jsem vědět, jak bude chutnat, až jí budu žrát v ringu,“ vtipkovala o celé situaci Pedro.