Sobota 20. dubna 2024, svátek má Marcela

Kluk s kamením umlátil Maxe Greena. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Clash of the Stars 4: Tlusté prase padlo, Kluk s kamením všechny překvapil

Clash of the Stars tradičně překvapuje. Tentokrát překvapili někteří bojovníci, zejména Kluk s kamením, kterého na výhru netipovali ani sázkové kanceláře. O bizár v pražském O2 Universum nebyla nouze. Jaroslav Kotlár si před nástupem do klece zazpíval, následně soupeři nasadil gilotinu a vyhrál.
  9:14

Od čtvrtého galavečera organizace Clash of the Stars čekali fanoušci mnohé, klasicky ale spíš bizár, než kvalitní sportovní zábavu. A to opět dostali, i když nechyběla ani sportovní zábava a kvalitnější zápasy. Jenže už dle reakce lidí v publiku v zaplněném pražském O2 Universum bylo jasné, že nejvíc fanoušci této organizace reagují na tradiční bizár a bitky, které by se spíš hodily do hospody, než do moderní pražské haly.

Už tradičně to vypadalo, že nejvíc fanoušků má na galavečeru Max Green. Na rozdíl od předchozího galavečera však stál v kleci hned proti dvěma soupeřům, Klukovi s kamením a Matouši Kalubovi. Kluk s kamením byl zase naopak tradičně tím, na kterého se snášelo mnoho urážek, hlavně kvůli jeho orientaci. „Buzerante!“ ozývalo se pravidelně z publika. Poměrně nečekaně se Kluk s kamením a Max Green spojili a společně vyřadili Kalubu. Čekalo se přitom, že se Kamení, jak mu mnozí fanoušci přezdívají, spojí s Kalubou, se kterým ho v minulosti pojila i romance. Nestalo se tak a Kaluba se v prvním kole poroučel pryč. Ve druhém kole, kde už to vypadalo, že ani jeden moc nemůže, nakonec Kamení svalil Max Greena na zem a nakonec vyhrál. Poražený Max Green po zápase vyzval na další zápas Kolesa.

Ještě větší nenávist ze strany diváků proudila k dalšímu z bojovníků, k Tadeášovi Veselému. „Tlustý prase!“ volali na něj už tradičně diváci. Ač Veselý před zápasem na sítích už tradičně působil až přehnaně sebevědomě, v kleci to nepotvrdil a už v prním kole tak vyhrál jeho protivník Fayne.

Nejeden divák se těšil na to, jak si povede známý influencer Jakub Smrek alias Freescoot proti Nathanovi, kterého většina zná jako profesionálního účastníka reality show. Jenže Nathan má i zkušenosti z Oktagonu, což se ukázalo v prvním kole, kdy měl nad Freescootem převahu. Ten se ale nevzdal, zápas dokázal dostat až do třetího kola. Nakonec na body, i díky prvnímu kolu, vyhrál Nathan. Freescoot následně řekl, že se zápasením končí. V dubnu se ale ukáže i ve své organizace RedFace, kde se bude fackovat s Adamem Raiterem.

Bizár, nebo alespoň hodně zajímavá podívaná, se čekal i od ženského zápasu, kde šly do klece ženy hned čtyři. Kristal Shine a Denisa Ryndová se postavily Inked Dory a Karině Pedro. Kdo by ale čekal hromadnou bitku, ten by byl zklamaný. Celý zápas byl spíše soubojem dvou oddělených dvojic. Inked Dory a Karina Pedro, známé světu hlavně skrze OnlyFans, byly o něco aktivnější, nakonec vyhrály na body.

Dva alkoholici v kleci

Čekalo se i na to, jak dopadne zápas kumpána Aleše Bejra Aleše Olejníka proti Králi Berouna. Očekávaný byl zápas i proto, že spíš než bojovníci jsou oba muži alkoholici. Zápas ale trval méně, než trvá otevřít lahev s vínem. Po osmi sekundách vyhrál Král Berouna, který následně vyzval na zápas zmíněného Bejra. Ten však v hale nebyl, kvůli extempore na tiskové konferenci měl na galavečer vstup zakázaný.

Tomáš Chlup, o kterém se teď mluví i proto, že má část ze svých 1,4 milionu instagramových sledujících nejspíš koupenou, se v kleci postavil Kryštofu Novákovi. Oba dělil výrazný výškový rozdíl a osm kilo váhy, což nakonec asi sehrálo v celém zápase roli. Už v prvním kole vyhrál Novák.

PPV NA www.clashofthestars.tv ✅

11. března 2023 v 22:26, příspěvek archivován: 12. března 2023 v 9:55

Svého soupeře poznal Filip Grznár těsně před galavečerem, nakonec měl v kleci proti sobě Filipa Roubíčka. A to co předvedli patřilo k tomu sportovně nejlepšímu z celého večera. A ten, ač neměl tolik času na přípravu, byl v kleci výrazně lepší. Zásadní moment přišel ke konci druhého kola, kdy Roubíček zasadil Grznárovi sérii tvrdých úderů a vyhrál.

„La cosa nostra tra, tancuj dělej bokama. La cosa nostra tra, kdo miluje tvý pohyby, jsem já,“ zazpíval si Jaroslav Kotlár, nejznámější český securiťák, cestou do klece strachu. Tam na něj v prostoru tři na tři metry čekal Lukáš Procházka alias Huhu. Podpora fanoušků zjevně patřila Kotlárovi, které rozparádil už jeho nástupový song. Možná ale zpíval déle, než bojoval. Huhu mu zvládl vzodorovat jen chvíli, následně ho vzal Kotlár do giliotiny a Huhu zápas vzdal.

První klec strachu v Česku

11. března 2023 v 23:00, příspěvek archivován: 12. března 2023 v 9:54

Rychlý spád měl i zápas Michaely Dostálové s Anetou Adamusovou, Dostálová vyhrála za méně než půl minuty. Slovenský influencer Halien pak porazil svého soka ZIAMWA, Psycho Michal si na body poradil s Lukáše Bukovazem a Erik Víšek vzal v prvním kole do gilotiny Davida Karbaše.

Už teď je jasné, že se brzy dočkáme dalšího galavečera Clash of the Stars. Ač není jasné, kdy a kde to bude, už teď víme, že se do klece vrátí Marek Valášek alias Datel.