Neděle 28. dubna 2024, svátek má Vlastislav

Dynamo ukončuje Datla. | foto: Pavel Dvořák/Tilen Vajt

Skok přes klec, Vymítač ďábla a konec Datla. To nejlepší z Clash of the Stars

Pátý galavečer Clash of the Stars byl plný doopravdy zajímavých momentů. Ty se děly jak v kleci, tak mimo ni, například i při nástupech jednotlivých zápasníků. Řadu takových momentů redakce Antiyoutuber.cz zaznamenala na své sociální sítě. Tady máte přehled těch nejzajímavějších.
  17:00

Zápas Datla s Dynamem byl tím hlavním, který sobotní večer v O2 Universu přinesl. O tom, komu přeje obecenstvo, bylo jasno už od začátku, jasnou převahu měli příznivci Dynama. Ten Datla poměrně jasně ukončil a hala doslova explodovala nadšením.

@antiyoutuber.cz Dynamo vs Datel #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

A ještě jednou Datel s Dynamem. Tedy spíš Dynamův tým. Ten měl takovou radost, že jednotlivý členové začali skákat přes klec přímo do ringu. Jednomu z nich to ale nešlo tak hladce a přes zábranu spadl. Dynamo za výhru dostal pás, člen jeho týmu by za skok do klece měl taky dostat nějaké ocenění. Zatím ho cení komentující u nás na TikToku.

@antiyoutuber.cz Drsná oslava😄 #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars ♬ Funny Laugh no no no

Výhru Tadeáše Veselého si na pátém galavečeru nepřál téměř nikdo, výhru Mawara ocenili téměř všichni. Finální úder máme na videu.

@antiyoutuber.cz Mawar👑🤩⭐️ #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars ♬ Mawar

Sliboval, že ze Snejkse bude vymítat ďábla. Napovídal tomu i jeho nástup, kdy Král Berouna kráčel do ringu oblečený za kněze, spolu s ním cestovala i rakev. Zřejmě pro Snejkse. Jak poznamenal jeden komentující, nástupovka Krále Berouna byla však pomalu delší, než samotný zápas. Král Berouna vymítal jen u nástupu, pak úřadoval rychle Snejks.

@antiyoutuber.cz Vymítač ďábla Král Berouna✝️👑 #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Takhle vypadal Král Berouna poté, co se mu vymítání nepovedlo.

@antiyoutuber.cz Vymítání ďábla ze Snejkse nevyšlo✝️👑 #antiyoutuber #antiyoutubercz #clashofthestars ♬ původní zvuk - Antiyoutuber

Pro další videa, třeba i vtipnou glosu toho, jak se teď asi cítí Tadeáš Veselý, běžte na náš TikTok.