Pátek 3. května 2024, svátek má Alexej

Clash of the Stars 7 | foto: Tilen Vajt, Pavel Dvořák

Zástava srdce a divadýlko s Bejrem. Clash of the Stars opět nezklamal, další turnaj je už téměř vyprodaný

Bizarní, ale dost zábavný galavečer Clash of the Stars, trapný Bejr a hrdinka Mína. Tak hodnotí fanoušci sedmý galavečer známé bojové organizace. Její organizátoři už oznámili i datum a místo osmého galavečera. Ten bude na konci června v Ostravě. Lístky už jsou prakticky vyprodané.
  12:54

Na sedmém galavečeru Clash of the Stars se toho stalo tolik, že je těžké vybrat tu nejzajímavější, chcete-li i nejbizarnější, věc. Na sítích vyvolal zápasnický večer emoce, dost možná větší, než kdy vyvolal Oktagon.

Celé to mělo vyvrcholit boxerským zápasem Jaromíra Soukupa s Alešem Bejrem, jenže hotovo bylo za třicet sekund. A lidé se teď ptají – co všechno bude vedení Clash of the Stars ještě trpět?

Nutno dodat, že mnoho lidí Bejrův zkrat a kontumace zápasu vůbec nepřekvapila. „Přesně jsem čekal, že to takhle dopadne. Jsou to šašci,“ napsal jeden z fanoušků organizace. „Naprostý ubožák! Příště, až zase bude blábolit, že je sportovec tělem i duchem, tak si vzpomeňte na tento galavečer aj jeho projevy osobnosti,“ nešetřil Bejra další z nich.

Pornoherečka Nikola Lauberová do zápasu s Lady Dee pro jistotu nenastoupila vůbec, do klece se nedostal ani Tadeáš Veselý, i když k ní mířil. Cestou do ringu ho totiž napadl jeden z fanoušků. Co se přesně stalo teď řeší mnoho diváků Clash of the Stars. „Žiju,“ napsal na Instagramu. Přidal i lékařskou zprávu z nemocnice, podle té prodělal zástavu srdce a byl několik minut v bezvědomí.

A už teď se na jeho adresu kupí slova lítosti, ale i vtípky.

Na galavečeru se zároveň oznámil osmý turnaj, tentokrát v Ostravě v OSTRAVAR aréně. V plánu je na 22. června a už teď jsou známá některá jména, třeba Hanka Gelnarová či Václav „Baba Jaga“ Mikulášek. Pokud si myslíte na lístky, pospěšte. Turnaj je už téměř vyprodaný.