Čtvrtek 25. dubna 2024, svátek má Marek

V bizarním souboji všech proti všem se proti sobě postaví MaxGreen, Kaluba a Kluk s kamením. | foto: Clash of the Stars

Clash of the Stars je zase tu. Bojovat budou všichni proti všem i čtveřice žen

Clash of the Stars nespí, po úspěchu tří předchozích galavečerů klepe ten čtvrtý už na dveře. Konat se bude v březnu, v zatím největších prostorech, konkrétně v pražském O2 Universum. A ani tentokrát nebude nouze o sportovní výkony, ale hlavně i o bizár. Organizátoři si připravili například zápas dvou ženských dvojic či koncept všichni proti všem, do kterého se zapojí i Kluk s kamením.
  21:21

Další galavečer Clash of the Stars, v pořadí už čtvrtý, je za rohem. Na tiskové konferenci organizátoři oznámili, že se turnaj bude konat už 11. března a přesouvá se do větších prostor, tentokrát do O2 Universum.

Už klasicky v ringu diváci uvidí hlavně hvězdy sociálních sítí, ale i účastníky reality show. A jak už je zvykem, každý galavečer posouvá hranice toho, co si diváci a fanoušci Clash of the Stars dokážou v ringu představit. Na minulém večeru byl zápas dvou proti jednomu, v březnu bude na programu také zápas, kde budou bojovat tři bojovníci, jenže tentokrát všichni proti všem. Konkrétně se proti sobě postaví MaxGreen s Kalubou, kteří už spolu jednou bojovali, tentokrát s nimi bude zápasit ještě Kluk s kamením. Původně měl bojovat s partnerem Shopaholic Adel Davidem, jenže ze zápasu sešlo. Prý právě kvůli Adéle.

ZÁPAS VŠECH PROTI SOBĚ!

31. ledna 2023 v 19:47, příspěvek archivován: 31. ledna 2023 v 21:41

Diváci uvidí i řadu jmen, která už se na předchozích třech galavečerech objevila, konkrétně se vrátí například Freescoot, Filip Grznár, Tadeáš Veselý, ale i Jaroslav Kotlár alias Kotlár Security.

Poměrně neobvyklý bude i ženský zápas, kdy se do ringu psotaví dokonce čtyři ženy. Konkrétně půjde o souboj tvůrkyň z OnlyFans a z TikToku, Kristal Shine a Denisa Ryndová se utkají s Inked Dory a Karinou Pedro.

Už o něco atraktivnější podívanou by pro ty, kteří ocení hlavně sportovní výkony, měl být zápas Freescoota s Nathanem, který se proslavil hlavně účastí v první řadě reality show Love Island a následně účastí v Survivoru. I v hlavním zápase pak bude jedna z hvězd Love Islandu, konkrétně vítěz druhé řady Kryštof Novák, proti kterému bude stát Tomáš Chlup, jeden z nejodebíranějších Čechů na Instagramu.

Čekalo se, že se v některém ze zápasů objeví i jedna z nejvýraznějších tváří Clash of the Stars, Marek Valášek alias Datel. Na seznamu zápasníků však jeho jméno chybí. I tak se ale dá čekat, že si Tomáš Linh Le Sy, Jakub Jíra a další, co za Clash of the Stars stojí, připraví na 11. března show, která bude bizarní a zajímavá zároveň.

Zápasy:

Novák x Chlum

Grznár x Pagy

Charvát x Kotlár

Inked Dory & Karina Pedro x Kristal Shine & Denisa Ryndová

Nathan x Freescoot

Veselý x Fayne

MaxGreen x Kaluba x Kluk s kamením

Dostálová x Adamusová

Ziamw x Halien

Karbaš x Víšek

Olejník x Král Berouna

Buki x Psycho Michal