Středa 1. května 2024, Svátek práce

Chlup se těší na zápas Datla, Král Berouna chce zničit Snejkse. Tiskovka Clashe s influencery

Organizace Clash of the Stars má za sebou další úvodní tiskovou konferenci. Jednalo se zřejmě o doposud nejvyostřenější a nejbizarnější tiskovku této zápasnické organizace. Co na ni říkali přítomní influenceři? Někteří si myslí že to, co se na ní stalo, bylo už za hranou.
  19:00

Pro redakci Antiyoutuber.cz poskytlo několik českých influencerů exkluzivní rozhovor, ve kterém sdělili převážně své názory na uplynulou tiskovou konferenci Clash of the Stars. Po dlouhé době se na podobné akci objevil například známý influencer Bez Trika. Už do Duplexu přišel doslova bez svrchní části oblečení. Ačkoliv to zřejmě nechtěl moc rozebírat, odtajnil s jistotou, že zápasit v organizaci ještě bude. Zřejmě nejvíce vyhrocené situace se na konferenci děly okolo Tadeáše Veselého. Po něm veřejnost házela vajíčka, přičemž si jak na pódiu, tak mimo něj vysloužil několik silných ran do obličeje. Bez Trika litoval spíše ostatní účastníky, na které se snesly zbytky vajíček než Veselého. Ačkoliv nepodporuje takové útoky, chápe spor, který většina s Veselým má.

Obdobný názor na věc má i Ondřej Untermüller alias Kluk s kamením. Ten se nechal slyšet, že mu ho bylo trochu líto. Na druhou stranu mu přeje, aby dostal pořádnou nakládačku od jeho protivníka Mawara. „Kdo si vyskakuje, tak si vyskakuje prostě no,“ říká Untermüller. Jde tedy také o zápas, na který se nejvíce stejně jako Bez Trika těší. Untermüller bude na tomto galavečeru zápasit s bývalým partnerem Shopaholic Adel Davidem Pražákem. Untermüller se na zápas těší a půjde do něj zřejmě s vervou. Rozdat si to společně měli totiž už na třetím galavečeru organizace. Jakou nasadí taktiku v zápase zatím neprozradil.

Za bizarního zápasníka se stejně jako Untermüller dá považovat i Král Berouna. Ten se proslavil na minulém galavečeru, kdy vyhrál po neuvěřitelném KO nad Alešem Olejníkem. Nyní si to rozdá v kleci s legendární postavou českého internetu Snejksem. Se svou připraveností do zápasu je hodně sebevědomý. Nechal se slyšet, že mu bude stačit pouze jedna rána a svého protivníka pošle k zemi. V plánu má pokořit svůj rekord nejrychlejšího ukončení zápasu v historii Clashe do osmi sekund. Nyní chce Snejkse zničit do sedmi sekund. Do budoucna se už prý nemůže dočkat, až si to v kleci rozdá promotér organizace Tomáš Linh Le Sy a youtuber Aleš Bejr.

Na tiskovce se objevil i známý influencer a zápasník z minulého galavečera Tomáš Chlup. Ten se nechal slyšet, že si stejně jak ostatní tiskovku náramně užil a těší se, až si to zápasníci rozdají v kleci. Ačkoliv zmínil pár konkrétních zápasů na které se těší, uznal, že organizátoři odvedli skvělý výkon s výběrem zápasníku, a tak se těší vlastně na vše. Nejvíce atraktivní pro něj však zřejmě bude zápas o titul Datel vs Dynamo. Chlup se měl zfackovat i v konkurenční organizaci Red Face. Ta však konání akce jejich galavečera přesunula na neurčito. Chlup se nechal slyšet, že by se akce tedy skutečně konat měla a v průběhu několika týdnů oznámí datum konání. Prozradil také, že v ní prý už zřejmě nepůjde pouze o fackování, ale i něco jiného.

Témata: Kluk s kamením